2017. október 26., csütörtök

Eladó ház fityeház

Havonta több millióan választják az ingatlan. Fityeházi eladó ház az ingatlanbazar. Openhouse - Az otthon érték. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően!


Eladó ház fityeház

További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Ingatlan - Sokingatlan. A ház vásárlásához CSOK és hitel igényelhető,amelynek ügyintézéséhez irodánkban. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó fityeházi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. A ház szerkezete kő és tégla, nyílászárói fa szerkezetűek.


A ház melegéről központi elrendezésű gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, azok hőátadása. Gergelyiugornyám nagy családi ház eladó ! Az ingatlan nettó 2m2-es, kétszintes. Jobb és bal oldali részén garázs található melynek a felső része m2-es terasz. Ezeken keresztül , csigalépcsőn.


A közelmúltban kisebb átalakításon átesett ingatlan teljes. Hévíz vonzáskörzetében, a Zalai Termálvölgyben, Pötréte községben családi ház jutányos áron 2M Ft-ért eladó ! Pötréte Zala megyében Hévíztől, Zalakarostól, a Balatontól, Zalaegerszegtől, Nagykanizsától km-re található csendes, élhető község. Zalaegerszeg dombos külvárosában eladó egy tágas családi ház , gyönyörű kilátással a kertvárosra. A ház egy domoldalba épült, mely igazán különlegessé és egyedivé teszi, a kedv.


M Ft Nagykanizsa Nagykanizsa, Belváros alapterület 110. Víz, villany szolgáltatás biztosított. Sokféle díszfa és gyümölcsfa (cseresznye, meggy, alma, körte, diófa) található a körbekerített területen! Parasztház eladó KARÁD faluban km-re a Balatontól!


Eladó ház fityeház

Makler, Immobilien Balaton, ingatlan Keszthely, családi Ház Hévízen. Kriszta készségesen állt rendelkezésre bármilyen kérdésem esetén, rendkívül segítőkész, megbízható, proaktív és precíz ingatlanos. Mind az eladó és a vevő érdekeit megfelelően képviselte, egy pillanatig sem éreztem, hogy csak az anyagiakat vette volna figyelembe. A lakóház szobát, konyhát, éléskamrát, fürdőszobát, WC-t, gádort tartalmaz.


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Ker Saját kert külön bejárat Azonnal költözhető Világos Remek befektetés db kislakássá átalakítható Csepelen, a Posztógyár közben, sorházi 80nm-es szobás téglalakás saját 100nm-es saját kertrésszel ELADÓ. Eladó Ház Budapest XXI.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Az eladó ingatlanok és az ingatlan vásárlók felkutatására keresünk partnereket, azaz ingatlanközvetítő segédeket, tippadókat! Palotanegyedben, a Horánszky utcában eladó egyy kis lakóközösségű ház m 1. A társasház 600mközös használatú parkosított kerttel rendelkezik, a környék legnagyobb egybefüggő zárt zöldterületének részeként.


Lakható, művelési ágból kivont, zártkerti ház eladó Jánkahegyen Zalaegerszegen, Rövidjánka és Hosszújánka, Zala megyében Télen is aszfaltos úton könnyen megközelithető, lakható, művelési ágból kivont zártkerti gazdasági épűlet eladó a Páterdomb környékén Zalaegerszegen, Olajfinomitó, MOL környéke, Pipahegy. Orosztony ingatlan hirdetések, térkép, irányítószám, ingyenes ingatlan hirdetés a településen - ingyenes hirdetés feladás - Magyarország települései listája, adatok az egyes településről. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával.


Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések