2017. október 16., hétfő

Battai napok

Erőmű Nagyszínpadon Péter Srámek! Jöjjön el, szórakozzunk együtt! Pest megye egyik meghatározó családi és könnyűzenei fesztiválja. This video is unavailable. Hazánk kiváló borászai, pincészetei kínálják boraikat az idei évben is.


Nagy várakozás előzte meg az óvárosi összecsapást, hiszen a vendégek győzelmükkel letaszíthatták volna a battai gárdát a táblázat éléről. Contact organizers here. A Beatrice, Harangozó Teri, Karda Beáta, Charlie, az Irigy Hónaljmirigy, Lola, a Bon-bon, Varga Viktor, Tóth Gabi, az UFO és a Magna Cum Laude is fellép az idei, 18. Battai Napok - Zene és Szórakozás.


A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már millióan láttak – magyar csattanóval! Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. Egész napos családi programok: játszóház, kézműves bemutató, mini-vidámpark, koncert, vásár a Szent István téren. Az INGYENES rendezvény több, m. Mindennek huszonöt éve.


Battai napok

Akkoriban senki sem gondolta, nem is gondolhatta, hogy a csetlő-botló események mára szép és erős éves felnőttek lesznek. Százhalombatta Vasút u. Köszönjük a szervezést, minden eseményen nagyon jól éreztük magunkat! A pécsi Széchenyi téren lép fel Caramel Mások mellett Caramel, Pápai Joci, David Yengibarian, Rutkai Bori és a Parno Graszt együttes lép fel, de számos családi program és hagyományőrző műsor is várja az érdeklődőket a szeptember 26. Pécsi Napok fesztivál ideje alatt. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes. A fellépések a nagy közönség siker mellett a szervezők elismerését is kivívták a színvonalas, és jól szervezett bemutató eredményeként. A világbajnokság előtt igazi kikapcsolódást jelent majd számomra a rendezvény, melyen egy kis játékkal is szeretnék kedveskedni mindazoknak, akik ellátogatnak a standomra.


Battai napok

A már a kezdetekkor is nagyszabású fesztivál mára olyan jelentőssé vált, hogy ezen a hétvégén az ország legnépszerűbb előadói jönnek el Battára. A környező településekről, illetve a fővárosból tízezreket vonzó esemény ezúttal is a Városi Sportközpont teljes területén, a nagyszínpadon, a borfaluban, a kézművesek utcájában és az ingyenes gyermek-játszóparkban várja az érdeklődőket. Némely országban ez a kor a nagykorúságot jelenti. Idén is felállította mobil lőterét a helyi lövészegyesület.


A 1gyermek színvonalas, és jól szervezett bemutatója most is nagy közönségsikert aratott. A díjazottak értékes ajándékcsomagot nyernek. A százhalombattai Barátság Kultúrális Központ köszönő levele a zenekarnak. A helyi muvészeti csoportok, valamint az országszerte ismert eloadók és zenekarok produkcióibiztosítják a vendégek színvonalas szórakoztatását. Vendégek: Szigetvári József – a BKK igazgatója.


Fekete László – a Sporthalom Kft ügyvezetője. A sporteseményre az ország számos részéről érkeztek résztvevők. Idén is részt vett a Csapat a Szent László napok rendezvényein. A felállított sátorral és a köré rendezett tárgyakkal igyekeztünk tábori hangulatot megjeleníteni. A rendezvény egyik kiemelt eseménye a szombati ebé amelyre minden év feletti százhalombattai meghívást kap.


Immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg e népszerű és látványos rendezvénysorozatot, melynek keretében a számos zenei rendezvény mellett lovagi tornát. Idén még nem talált itthon legyőzőre a kadet és junior korosztályban. A kardvívóknál a kadet és a junior mezőnyben, a párbajtőrözőknél a felnőttek között lépek pástra az Interfencing Debrecen SC vívói – tájékoztatott közleményében a klub.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések