2017. október 2., hétfő

Cicás esti mese

Esti mese a Cicáról, aki elszökött otthonról. Ez az esti mese egy elkóborolt kiscicáról fog szólni, aki elindult felfedezni a nagy világot és közben új barátokra lelt. Egyszervolt, hol nem volt, volt egyszer egy kis cica, aki elszökött otthonról. A kutya el is vette a macskát feleségül.


Boldogan éldegéltek, aztán a kutya egy nap elment dolgozni. Mesetár - legújabb esti mesék. Mátyás király és a koldus (népmese) november 22.


Mese: A szegény molnárlegény meg a cica - Grimm testvérek. Mese a három kismalackáról II. Itt sem volt, ott sem volt, de valahol még is volt, volt egyszer egy malom, abban egy molnár, a kinek nem volt sem felesége, sem gyermeke, csak két molnár legény s egy inasocska mellette.


A mai esti mese, egy kalandos utazásról fog szólni, amikor is a főhős kiscica elindul, hogy megkeresse a Télapót, mert valami nagy dolgot szeretne vele megbeszélni. ESTI MESE MINDEN NAPRA. Mesélj innen minden nap! Tableten és mobilon is! A macska meg az egér barátsága.


Egy macska megismerkedett egyszer egy. Cicóka, és takarójával a kezében, átcsoszogott a szülei hálószobájába. De miért nem akarsz a szobádban aludni? Cica papa, ám Cicóka válasz helyett bekucorgott az ágy közepére, és már hortyogott is.


Cicás esti mese

A kampány célja, hogy minél több ember számára váljon nyilvánvalóvá az olvasás és a személyes történetek mesélésének fontossága. Minden napra esti mese gyerekeknek! Történetek nemcsak gyerekeknek: esti mese felnőtteknek is.


Olvass minden nap és hozd vissza az esti mese varázsát, ahogy a TV Maci tette régen! Egyszer volt, hol nem volt egy játékgyártó öregember. Ez az öregember gyönyörű játékokat készített. Nagyon sokat dolgozott vele.


Cicás esti mese

Egy játék több nap alatt készült el, szeretettel készítette. Ennek a királynak volt három fia. Hát ezek a fiúk már mind házasodni valók voltak.


Azt mondta az apjuk, hogy házasodjanak meg. Miről meséljek kincsem? A képek színesek, szépek, a szövegek szellősek és rövid fejezetekre bontottak.


Cicás esti mese

Azt nem mondom, hogy minden fejezet egy-egy esti mese , mert ahhoz túl kurták, én egy este alatt felolvastam a gyerekeknek, akik a történet egyetlen részletét sem akarták eltenni későbbre és kikönyörögték az egész könyv felolvasását. Ingyen nézhető mesefilmek a neten. Annyiféle kincs létezik a világon!


Online cartoon videos for free. A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések