2017. szeptember 29., péntek

Halak szeptemberi horoszkóp

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról. Kos Munkahelyén nem árthat most résen lennie és nyitva tartania a szemét, mert megeshet, hogy feltűnik valaki, aki az ön helyére szeretne pályázni és emiatt akár olyan dolgoktól sem riad vissza, melyet ön valószínűleg mélyen elítél.


Nagyszerű időszak áll a Halak jegy szülöttei előtt, bár a hónap első hetében hirtelen hangulatingadozások okozhatnak nehézséget, nehéz megéléseket. Ez átmeneti gondokat, lelki problémákat jelenthet, ezért előfordulhat, hogy nem mindig tudo mit szeretnél. Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban.


Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Neked mi a horoszkópod? A jelenleg tartós párkapcsolaton kívül élő Halak a szeptembertől nagyon sokat várhatnak a magánéletüket illetően.


Halak szeptemberi horoszkóp

Mivel ez a szeszélyes őszi hónap a nagy változások és újrakezdések ideje, nem is csoda, hogy eme jegy magányos képviselőit is áthatja eme kellemes, izgalmakkal teli időszak hangulata. Ez alatt a vízjegy alatt született emberek, amit a Jupiter és a Neptunusz ural, sokszor döntésképtelenek, a legkisebb dolgokról legyen is szó. Az egész szeptemberi Taroszkóp sorozat itt:. Ha a barátnője Halak , szerencsés embernek mondhatja magát, mert mindig érezheti a gondoskodását, önfeláldozó szeretetét. Szeptemberi szerelmi horoszkóp.


A csillagok csupa jót ígérnek: újbóli fellángolások, nagy szerelmek, váratlan találkozások. A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra. Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait.


Friss napi horoszkóp HALAK látogatóinknak - Nézze meg a mai horoszkópját s tudja meg, már várható ma a KOS jegyűeknek! Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Hiába minden nyájassága: a családtagjait most már csak tettekkel tudja meghatni, az ígérgetések ideje lejárt. Ebben és pénzügyi gondjai megoldásában is sokat segíthet egy isteni szikra, vagy egy.


A horoszkóp szerint ugyanis jó esélyük lesz arra, hogy rátaláljanak a lelki társukra. A környezetében hirtelen számos potenciális partner tűnik majd fel, ám fontos, hogy bölcsen döntsön, és ne felejtse magán a rózsaszín szemüveget. Ha Aszcendensed egy víz elemű jegyben (Rák, Skorpió, Halak ) áll, ez a jegy kiegészíti levegős oldaladat, ami Mérleg Napod által adva van.


Merkúr sok újdonságot hoz neke szerelmedet mélyebbé teszi, és segít neked hivatásodban jobban érvényesülni. Kicsit illúzióromboló lehet ez a hónap, talán nem minden úgy alakul szerelmi téren, mint ahogy azt megálmodta. A Halak sokkal több, mint csak a saját csillagjegyed. A tudatalattidban minden más jegy tulajdonságai is ott szunnyadnak – a Kostól a Vízöntőig. Hogy ezt az őrületes telítettséget élje először is Neptunuszra van szüksége a te vezércsillagodra.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Horoszkóp , Asztrológia, Ezotéria. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád.


Halak szeptemberi horoszkóp

Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Kos - Halak családi horoszkóp Kos és Halak jegyű szülöttek kapcsolata hosszú és boldog lehet, különösen, ha képesek kiegyensúlyozni a temperamentumok közti különbséget. A Kos- Halak páros bátran belevághat a házasságba, mert életük harmokikus lesz egymás mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések