2017. szeptember 25., hétfő

Ökovíz cegléd zöldhulladék 2019

VI SZÁLLÍTÁSI REND Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja Önt az újrahasznosítható csomagolási, a zöldhulladék , továbbá a lom hulladékok gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük! A változást figyelembe véve kérjük Szállítóinkat, hogy a részünkre kiállított számlákon már Társaságunk új székhelycímét és adószámát szerepeltessék.


A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet az „ ÖKOVÍZ ” Nonprofit Kft. A járat jövő héten csütörtökön indul és augusztus 2-ig jár. Zöldhulladék elszállítási szolgáltatásunk ára garantáltan a legjobb Pest megyében és erre garanciát is vállalunk. Amennyiben talál olyan hivatalos engedéllyel is rendelkező zöldhulladék szállítással foglalkozó szolgáltatót, aki az általunk meghirdetett köbméter árnál kedvezőbb árat kínál, mi azon az áron elszállítjuk a megrendelőnk zöldhulladékát. A Duna-Tisza Közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.


A gyűjtés módja: Az ingatlantulajdonosoknak, a keletkezett zöld – lomb hulladékot és egyéb lágyszárú növényeket lehetőség szerint áttetsző zsákban, illetve az ágnyesedéket max. Ezt a rangját is vissza kell szereznünk, ám az idő, a helyzet és a lépések okos sorrendje mégis azt mondja: előbb a mában kell szót értenünk egymással. Cegléd történelmi város. Erre egyedül a nyitott ajtók önkormányzatának lehet reménye.


Az „ ÖKOVÍZ ” Nonprofit Kft. Most már az ügyfél választhatja meg a számára legmegfelelőbb időpontot, amikor elszállítják házától a kihelyezett lomot-tájékoztat hírlevelében a változásról az ÖKOVÍZ Kft. Változás van a zöldhulladék elszállítását érintően is. Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, térképpel és útvonaltervezővel. Ez azt jelenti, hogy ünnepnapokon is kihelyezhetik az elszállítandó hulladékot, mert a gyűjtőjárat a szokásos rend szerint jár majd.


A ceglédi fürdő közelében még praktikusabb szállást foglalni. Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Milyen hulladékot visznek el. A hulladéknaptár segítségével a hulladékszállítási időpontokról, átvevőhelyekről informálódhat. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


VÁLTOZIK A GYŰJTÉS NAPJA! Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Minden zöldhulladékkal kapcsolatos gyűjtési és szállítási feladatot el tudunk látni. Természetesen erre is csak abban az esetben nyílt volna mó ha az említett működési engedélyt megszerzi az ÖKOVÍZ Kft. Erre azonban a mai napig nem került sor.


Oldalain sok évre visszamenőleg a helyi médiában páratlan mennyiségű hír, képanyag visszakereshetően rendelkezésre áll. Nyitva tartások ÖKOVÍZ Nonprofit Kft. UniCredit Bank Hungary Zrt. A szűrővizsgálat év feletti lakosoknak évente egy alkalommal továbbra is ingyenes.


Ft, mely az OEP által országosan elrendelt összeg. Bár ma még mindenki a szilveszterre készül, nem árt tudni, hogyan és mikor takaríthatjuk majd el a buli romjait. Szeretettel köszöntjük Önt Magyarország szívében, Pest Megye déli zugában. Gyűjtési időszak: egész évben NÉGYHETENTE, HÉTFŐI napokon.


Ez a beruházás erősíti a Tápióság, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megye, illetve az egész észak-alföldi régió gazdasági potenciáját, emellett jelentősen javítja a 4-es főút által érintett településeken élők életminőségét is” – hangsúlyozta dr. Budapesttől mintegy órányi autóútra - a 4. Szombaton korlátlan zöldhulladék szállítás Gyömrőn.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések