2017. szeptember 15., péntek

Magyar vizsla kölyök nevek

Rövidszőrű magyar vizsla története. Egyesek szerint a magyar vizslát az angol sárga vizsla , a pointer és egy ősi, zsemlyesárga magyar vizslából tenyésztették ki. Drótszőrű magyar vizsla története. A drótszőrű magyar vizsla nem “dicsekedhet” holmi nagy múlttal. Milyen nevet adjak a magyar vizsla fiú kutyusomnak?


Magyar vizsla kölyök nevek

Husky Ivartalanítás Kiskutya Kölyök Kölyökkutya Kullancs Kutya. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. STOP CHASING or LUNGING at CARS on a Walk!


A vizsla az egyik legismertebb fajta a magyar kutyák közül a világon. A vizsla egy ősi magyar vadászkutya, akinek őse a vándorló és vadászó magyar törzsekkel érkezett Európába. Ezen törzsek kopó típusú kutyáiból kialakult a pannon kopó. A vizsla eredete több mint ezer évvel ezelőtt a magyar hordára vezethető vissza, egy közép-európai nomád törzs, amely végül itt, Magyarországon telepedett le. A nyolcadik században a magyar bárók a fajtát vadászatra és státusz szimbólumként tartották.


Magyar vizsla , szuka, milyen nevet tudnátok mondani? Valami egzotikus, ritka nevet szeretnék neki adni. Ezzel szemben, nem lehet vödörrel önteni a tudományt, a kis Vizsla fejébe – bármennyire is szeretnénk. Irreálisan magas követelményeket állítani nem érdemes, hiszen a kölyök szervezetének fel kell épülnie, elég érettnek kell lennie fejben, agyilag, hogy nagyobb terhelést elbírjon! Egyetemre se iratunk be egy csecsemőt.


Finom, kecses szépsége, ragaszkodása szinte bárkit képes levenni a lábáról. A magyar vizsla legintelligensebb, gazdájához leginkább kötődő, legsokoldalúbb. Nyugodt vérmérsékletű, emberszeretető, viszont igen nagy mozgásigényű, ezt mindenképp figyelembe kell venni a választásnál.


Magyar vizsla kölyök nevek

A kutyák sétáltatás közben buzgó szaglászásba, szimatolásba kezdenek, hiszen az őket körülvevő környezetben remek ingercsomagot vélnek felfedezni, ami számtalan érdekes információt szolgáltat számukra. Ismét Magyarországon is lehet csatlakozni, Magyar katalógus már van! Ha a táp túl dús, akkor az túl gyors növekedéshez vezethet, a csontozat megsínyli azt, később ebből lesznek a csontozati és diszplázia problémák.


Egymaga elvégez minden olyan feladatot, amelyre külföldön külön fajtákat tenyésztettek ki. Ezeknek a magyar kutyafajtáknak kitűnő az örökítőképességük, megőrzésük nemzeti érdek. A nevek jelenleg két oszlopban futnak, tehát soronként balról jobbra haladj! Nagyon sok van itt, érdemes lehet egy betűt választanod oldalt, mert minden betű alatt különszedtük a fiú és lány kutyaneveket.


A kutyák szeretete miatt már kiskorom óta szerettem volna egy kiskutyát, de pár gyenge próbálkozás után, és mert panelházban laktunk, letettem erről a vágyálomról egyelőre. Ha azt a szót halljuk, hogy vizsla , akkor mindenkinek egy elegáns megjelenésű, középmagas, nemes, barátságos kutya jelenik meg a képzeletében. Farkcsóválva figyel, keres, lobogó fülekkel fut, vidáman, szeleburdin játszik, megállíthatatlanul vágtat. Hűségesen néz gazdájára. Az első hullám kutyái már kezdetben is igen biztató képet mutattak.


MINŐSÉGI FARAGOTT TRÓFEAALÁTÉTEK! Dám, gím, vaddisznó, muflon, őz trófealátétek nagy választékban és kedvező áron! Hozzájuk nem csak jobban illenek a keményebb magánhangzókat tartalmazó, rövidebb nevek , de könnyebben meg is jegyzik ezeket, és sokkal inkább hallgatnak rájuk.


Magyar vizsla kölyök nevek

A labrador, a vizsla , a staffordshire terrier, a cane corso számára találó, tekintélyt sugalló, stílusos nevek lehetnek a Rex, a Lor az Akira, a Néró és a Rocky is. Lehetőleg gyerekes, kutyás családot keres, bentlakással - de a kert nem hátrány! Aktív, játékos, mint egy kölyök , de a lakásban nyugodt, csendes. Macskával nem lehet összebarátkoztatni, mert aktív vadászkutya volt.


Ebadta: a kutya apró - Eladó kutyák, kiskutyák apróhirdetései. Keverék és fajtatiszta kutya, elveszett és megtalált kiskutya, kutyás szolgáltatások - ebadta. Vezetéknév = kennel név, keresztnév = azonos betűjellel kezdödő név, amit az alomban való regisztrációhoz kap a kölyök. Hivónév = a kiskutya beceneve, azaz a tényleges neve, amit a gazdi ad neki! Az alábbi Rottweiler nevek a Siroccó Kennel elmúlt évben választott “keresztnevei”, azaz törzskönyvi nevei.


Labrador kölyök Ha a fenti nevek közül választottál, és érdekel, hogy mikor ünnepelhetitek meg a névnapját, a névre kattintva választ kaphatsz! Kutyanevek: Cikkünk azoknak a gazdáknak szeretne segíteni akik nem tudják milyen nevet adjanak kutyájuknak! Reméljük mindenki megtalálja oldalunkon kutyájának a legjobb.


Weimari vizsla apróhirdetések - Eladó és ingyen elvihető weimari vizslák, fajtatiszta kutyák, kiskutyák és ingyenes kutya apró az ebadta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések