2017. szeptember 4., hétfő

Fertő tó kutyás strand

A humán strand előtt , a tó eleji szakaszon kutyával is lehet csobbanni! A belépésért jelképes összeget kell csak fizetni, cserébe azonban autóval is be lehet hajtani a területre. A Fertő Tavi Vízitelepen füvesített strandot alakítottak ki, azonban a part és a tómeder is kavicsos.


Fertő tó kutyás strand

A strand füves napozóhelyekkel, zuhanyzókkal, ivókutakkal és büfékkel felszerelt. A gyermekeknek a játszótér, míg a felnőtteknek a strandröplabda pálya vagy kenuzás nyújthat sportolási lehetőséget. Fertő - tó Nyár elején számoltunk be arról, hogy tiltásra került a Fertő -tóban való kutyás -fürdés.


Most azonban reményt keltő hírekkel szolgálhatunk: megkerestük a Soproni Vízmű Zrt-t, akik a strand üzemeltetéséért felelősek, hogy mi a helyzet a tiltással, illetve van-e, lesz-e más lehetősége a kutyásoknak. A Soproni Vízmű új, figyelemfelkeltő táblákat helyezett ki a Fertő tavi strandon. Kutyabarát strandok, fürdetőhelyek. Egyelőre kevés kutyás fürdetőhely található hazánkban, Keresd meg a legközelebbi kutyás strandot adatbázisunkban! A falutól két oldalt mocsárral övezett út vezet be a tóhoz.


A hatalmas (fizetős) parkolóval ellátott területen található a kikötő, a taviszínpad és a strand. A Fertő-tó Európa legnyugatibb sztyeppés tava és egyben Ausztria legnagyobb tava is. A balatonföldvári kutyás strandon mutatták be május 27-én azt a térképet, ami a Balaton kutyabarát helyeit mutatja be egy kis kutyás etikával megspékelve. A két hivatalos kutyás strandon kívül (földvári és fonyódi) szálláshely, borászat, étterem és cukrászda, turisztikai látnivaló és állatorvos is látható a térképen, aminek nyomtatott. A Fertő-táj és ennek részeként maga a tó is a világörökség része.


Magyarországi partvidékén a Fertő–Hanság Nemzeti Park , az ausztriain a Neusiedler See – Seewinkel Nemzeti Park található. A Fertő tó látnivalói Mutatunk néhányat a Fertő tó partján fekvő települések, strandok és más nevezetességek közül a teljesség igénye nélkül, a magyar és az osztrák oldalról is válogatva, így egy kicsit mindkét rész szeretnivaló szépségeivel megismerkedhetsz. A strandolás utáni kirándulás élménye is garantált, hiszen a Fertő - tó mind magyar, mind osztrák oldala gyönyörű, rengeteg lehetőséget nyújt játékra és laza esti sétákra is.


Fertő tó kutyás strand

A legjobb kutyás strandok Trogir környékén. Egyre több turista utazik a házi kedvencével, az európai országokban pedig a kutyás strandok teljesen normálisnak számítanak, hiszen amellett, hogy számos turistát vonzanak, jelentősen meg is könnyítik a gazdik dolgát. Elképzelésük eredménye egy nagyszerű strand lett, ahol jól érzi magát a család is, a kutya is. A „ kutyás ” strandon külön partrészük és zuhanyozójuk van a kutyáknak, és szigorú „előírások” szabályozzák a nem kutyás nyaralókkal való békés együttélést. Felszereltség: tusoló és zacskók kutyáknak.


Miért éppen a Fertő tó ? Látnivalók, kirándulóhelyek, természet és vidéki báj - 2. A Fertő -Hanság Nemzeti Park, Fertőújlak, Sarró Fertő Fertőszéplak valamint Hegykő bebarangolása után röpke, ám annál frissítőbb pihenőt tartva a Hegykővel szomszédos Fertőhomokon folytattuk Fertő -parti kirándulásunkat. Soproni kutyabarátaink hívták fel figyelmünket, hogy a Fertő - tó osztrák részén is található olyan terület, ahol a kutyák is fürödhetnek. Jó hír azoknak a gazdiknak, akik Sopronba és környékére tervezik utazásukat, nyaralásukat. De mutatjuk az összes osztrák kutyás fürdési lehetőséget is, mind a 1helyet!


Sopron és a Fertő -táj turisztikai videója - Duration:. Robert Pölz 6views. Sokszor téma volt már, hogy vajon milyen a Fertő tó túloldalán egy strand. Fertőrákosi Strand - Duration: 3:12. A régi fizetős strand , ma ez is ingyenes.


Kellemes füves részek, árnyas fák és nagy homokozó is található itt. Vizibicikli is kölcsönözhető. A strand maga ingyenesen használható, belépődíjat fizetni csak a strandon keresztül megközelíthető élményfürdőbe kell. Fertő magyar részén nem vághatták le a nádat. Fonyód Városi – Tungsram szabadstrand Fonyód egyik sokak által kedvelt ingyenes szabadstrandja a város központja és Bélatelep között félúton, mindegyiktől 1-kilométerre található.


Fertő tó kutyás strand

Szlovénia egyetlen természetes homokos strandját ebben a városban találjuk. Portoroz az ország egyik legjelentősebb üdülővárosa, így strandjainak többsége is a hotelekhez tartozik, ahogyan a kék zászlós Meduza strand is, amit az Adria egyik legszebb és legexkluzívabb strandjaként tartanak számon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések