2017. szeptember 18., hétfő

Hirtelen szerelem

Krzysiek Błaszczak Recommended for you. A magánéletében viszont közel sem mennek olyan jól a dolgai. Elég furcsa hogy az utolsó évben jön valaki hozzánk. Ráadásul nem is az elején.


Hirtelen szerelem

Amíg nem ébred fel egy párhuzamos világban, ahol soha nem találkozott vele, ő egy világhírű koncert zongorista. Hirtelen meg kell nyerni a hátát. Egy pillanatra találkozott a tekintetünk.


Mint amikor egy kulcs beletalál a megfelelő zárba, és kattan egyet. Nem vagyok túlzottan romantikus lélek, és bár rengeteget hallottam már róla, soha nem hittem, sőt, most sem hiszem, hogy létezik szerelem első látásra. Hozzájárulhat ahhoz, hogy a szívünk eleve gyorsabban verjen, légzésünk felgyorsuljon, kezünk nyirkos legyen, és ha.


Hirtelen szerelem

K Reads 3Votes Part Story. Sziasztok a nevem Kiss Zoé. Reggel az ablakomon át a szemembe világított a nap első sugarai. Dél-Szlovákiában élek a magyar határnál, egy apró f. Jackie York sikeres, középkorú írónő, több bestsellerrel a háta mögött. Az interneten megismerkedik egy kezdő íróval, akivel levelezni kezd.


A hirtelen támadt szerelem , amely házasságot indít, igazgyöngy, gyémánt, drágakő, melyet a legnagyobb művész csiszolt, kincs, amelyet a szív legmélyén kell elrejteni. VIDEÓ - Egy kis ajándék amiért nézitek a soriaimat :D Tudom h még nincs valentinnap de holnap nem tudtam volna felrakni ugyhogy felraktam ma :D Remélem. Uralkodó bolygója kedvező fényszögbe kerül ma az Uránusszal, ami a szerelemben, vagy a gyermekekkel kapcsolatban okozhat hirtelen változásokat. Ez ráébreszti arra, hogy a szerelem rózsaszín ködeiben lebegve sem kellene elhanyagolnia a családtagjait, s egyéb hozzátartozóit. A lányt azonban egy titokzatos betegség támadja meg, s kómába esik.


A férfi a lány családja, saját famíliájának távolságtartása és a bimbózó szerelem bizonytalansága között vívódva a humor segítségével próbálja magában a lelket tartani, miközben egyre jobban belesodródik a rögtönzött szerelembe. Ez azonban azt is jelenti, hogy kevesebb a köd. Ahelyett, hogy az elveszett illúziók felett keseregne, tisztánlátását használja arra, hogy végre reálisan értékeli helyzetét.


De a hajlam lassan érik, akár a dinnye, melyet nem szabad idő előtt meglékelni, mert különben vége van. Hogyan éljük túl a hirtelen szakítást? A mai technológia szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy valakit „töröltek”. A gombnyomásra születő és megszűnő szerelmek korában sajnos csak egyvalami maradt ugyanolyan lassú: a szakítás feldolgozása. A szerelem hirtelen táma mert az csoda, mennyei misztérium.


Ha óvatosan szeretsz, az nem bensőséges szerelem. Az csak rejtőzködés, önvédelem. De igazán beengedni valakit, megmutatni igazi arcunkat, vállalni, megadni magunkat, kockáztatni, később felelősségteljesen, érett lélekkel szeretni, a szeretet nyelvén beszélni, megtanulni a szeretetalapú kommunikációt, mindez a felnőtt. Minden jól megy egészen addig, míg Yasemin rá nem jön, hogy párjának viszonya van Müjde-vel. Miután szakít vele, egy esküvőn összetalálkozik egy Savas nevű férfival, aki elnyeri a lány tetszését.


A dolgok hirtelen jobbnak tűnnek, de Yasemin sokat iszik, és elkavarodnak egymás mellől. A Szerelem a brit Screen International kritikai lapban Cristian Mungiu Dombokon túl (După dealuri) című filmjével együtt szerepelt a legjobbak között (a lehetséges négy csillagból). A francia szakmai kritikusok szerint is a Szerelem volt az a film, amelyik a leginkább esélyes az Arany Pálmára. Ez a szerelem kicsit sem unalmas. Az Ikrek elevensége hamar felkelti a Kos figyelmét.


Gyorsan szőnek nagy közös álmokat, de lobbanékony természetüknél fogva csak nehezen tudják megvalósítani egymással. Nem az a hirtelen fellángoló, szenvedélyében mindent elsöprő szerelem , amit sokan keresnek, hanem a lassan felépülő, biztonságon és szereteten alapuló, csendes tűzként égő kapcsolat, ami azonban nagyon sok meleget ad. Szeretik a megszokott, kitapasztalt és bevált dolgokat, ezért valószínűleg mindenből lesz közös kedvencük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések