2017. szeptember 18., hétfő

Körösvölgy panzió szarvas

Körösvölgy panzió szarvas

A panzió szobái és ágyasak, modernek és nemrég felújítottak, mindegyike WC-vel, zuhanyzóval ellátottak. A panzió festői szépségű, nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas zöldövezetben található. A panzió szobáit egy külön lépcsőházból közelíthetjük meg, így akár az esti órákban észrevétlenül lemehetünk a partra sétálni anélkül, hogy bárkit is zavarnánk vele.


Körösvölgy panzió szarvas

A szobák között vannak és ágyasak is, vagy nagycsaládok részére ágyas. Hotel Sörmester és Szarvasi Kézműves Sörház - Szabadság út 40. Reviews szuper hely, tiszta szobák, kedves. Az asztalok akár étkezés céljára is használhatóak. Családok számára, Pároknak, Baráti társaságoknak, Leány és legénybúcsúk megtartására, céges csapatépítő programoknak ideális helyszín, hatalmas terasszal és benti külön résszel.


Aranyszarvas Panzió Szarvas - Szallas. Foglalj online, gyorsan, könnyen! Minden információ egy helyen. Pár perces sétával elérhető a Holt Körös partja, Viziszínház, város intézményei és nevezetességei. Szobák Tv-vel, hűtőszekrénnyel felszereltek, többségük saját klímával és fürdőszobával rendelkezik.


Legyetek vendégeink a Szarvas fő utcáján található Mokka Delicates Bistróban. Körös-parton stéggel, úszómedencével ház, csónakkal, kajakkal kiadó. A Mokka Panzió kellemes környezetben, kedves kiszolgálással a nap órájában várja az ide látogatókat. A weboldalon található ún. Szarvas város szívében, a főútvonal mentén, a Körösök ölelésében várjuk a pihenni vágyókat.


A cookie-k fontosak az oldal megfelelő működéséhez. Gyulán kellemes vízparti. A felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk, melyek emlékeztetik a bejelentkezési adataira, és biztosítják a biztonságos bejelentkezést, statisztikai adatokat gyűjtenek az oldal funkcióinak optimalizálásához, és az Ön.


Körösvölgy panzió szarvas

Lehetőségek: Fürdőszobás szoba, Pihenőpark, Játszótér, Gyógyfürdő a közelben, Étterem, Büfé, Főzési lehetőség, Természetvédelmi terület. A Körösök mentén egy olyan roppant érzékeny és különleges tájegység található, amely a maga érintetlenségével, tájképi és természeti értékeivel méltán megérdemli a térségben élők odafigyelését, gondos megóvását, nem beszélve arról, hogy egy igazán vonzó célpontot jelenthet a környezettudatos, szelíd turizmus híveinek. A Rádió Szarvas médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács, a Magyar Média Macenatúra program keretében támogatja. A fotók nagy felbontásban is megtekinthetők.


Aranyménes Panzió , Szarvas , Hungary. Az Arborétum és a Körös part festői környezetében felújított épület hűen őrzi a régi idők tanyasi. Szállások a környező településeken. A szálloda hangulatúban héven érzi a múlt század víg stílusút.


Szarvas Panzió Erdőbénye - Leírás A Szarvas Panzió a Tokaj-hegyvidék központjában várja vendégeit a kellemes, erdei környezetű Erdőbényén. A Tokajtól mindössze kilométerre levő szálláshely környezete kiváló gyalogtúrás, kerékpár túrás lehetőségeket kínál, de a horgászni vágyók is megtalálják a. A Panzió Szarvason a 44-es főút mentén, a városközpontban található. A külső és belső kialakításában egyaránt elegáns, ízlésesen, színvonalasan berendezett panzió szeretettel várja az átutazó, valamint a városba érkező turstákat, üzletembereket, bel- és külföldi vendégeket. Nem titkolt vágyunk, hogy a mai honlap olvasója holnapi vendég legyen: Honismeretnek és szülőföld ismeretének jó ismerője. Nem elégedhetünk meg a felsorolással, hanem mindenütt igyekszünk érzékeltetni a táj lenyűgöző szépségét, a régi és új hagyományok ápolását, azt az édes honi léget, amellyel nem lehet eltelni Erdőbényén.


A szerencsés nyertesünk: Bencsik-Kovács Györgyi#129303;#128079; Gratulálunk! A nyereményed egy teljes napra, egy fő részére szóló Wellness - faház, panorámával a Körös holtágra! Nincs más teendő mint felvenned velünk a kapcsolatot és leegyeztetni az időpontot, a szabad.


The guest have at their disposal a private beach suitable for water sports and angling.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések