2017. szeptember 15., péntek

Merevítős fürdőruha

DM cikkszámmal (pl. DM-883): D kosaras fürdőruha felső mell alatti halcsont merevítéssel és vastagított mell alatti résszel. A vállpánt állítható, vagy nyakba is köthető, a hátpántot pedig méretre köthete így mindenhol tökéletesen a. Fürdőruha kínálatunk java részét az egyrészes fürdőruhák teszik ki. A nagy melleknél szép forma biztosításához ez szinte elengedhetetlen a strandon, fürdőben. Ugyanakkor az egyrészes fürdőruha egy igazi veterán, mindemellett nagyobb biztonságot és tartást nyújt.


Nemcsak eltakarja, amit el szeretnénk vele takarni, de az anyagösszetételtől függően segít az alak formálásában, kiegyenlítésében is. FÜRDŐRUHA NEM CSAK TENGERPARTRA. Igaz hogy a fürdőruhák szezonja főleg nyáron van, egy stílusos fürdőruhára egész évben szükséged lesz. Főleg ha imádod a tengerparti kirándulásokat télen is, vagy csak szeretsz úszni járni.


Nagyobb mellek esetén a merevítős fürdőruha igazán jó választás lehet. A merevítő feladata, hogy szétválassza és formálja a melleket. A női ruházat legalább olyan jelentős része a strandruházat, mint bármelyik szezon ruhadarabjai – ha nem még jelentősebb, hiszen bennük többet mutatunk a testünkből, mint bármilyen más szettben. LASCANA fürdőruha webshopjában mindegyik. Bikini felső ami jól áll rajtad.


Elmondhatjuk, hogy bizony csak kevés hölgynek van ternmészetesen adatott magától is tökéletesn álló, ideális méretű, arányosan kerek alma alakú melle. Vásárolj online gyártói webshopunkból! Legújabb tren egyedi, prémium fürdőruha , divat trendek. Ingyenes házhoz szállítással! A hagyományosnak mondható tankini fürdőruha felső egyenes szabású és a köldök magasságáig ér szabadon hagyva a csípőt és a has alsó részét.


A” vonalú, lefelé bővülő tankini: Az úgynevezett „A” vonalú tankini fürdőruha mell alatti résztől lefelé szélesedik és eltakarja a csípőt. A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználási. Nagyméretű melltartó, fürdőruha webshop, fehérnemű webshop, webáruház. Merevítős házhoz rendelés. Az ideális fürdőruhát keresed?


Merevítős fürdőruha

Strandol az egész család! Jaj, úgy élvezem én a strandot, minden annyira szép és jó, annyi vicceset látok, s hallok és még Bambi is kapható! Márkás fehérneműk olcsón! Melltartó extra nagy kosár méretben is. Itt találod a merevítős - Egyrészes fürdőruha kínálatunkat.


HM a világ egyik vezető divatvállalata lett. Ha nem találtad meg amit keresel,. Használati, kezelési és mosási útmutató. Hogyan válasszunk megfelelő méretű fehérneműt?


Merevítős fürdőruha

Természetesen a lapos hassal rendelkező hölgyek is remekül néznek ki tankiniben. A hagyományos fürdőruha viselethez képest a tankinit sokféleképpen lehet viselni: például napozáskor a felsőrészt egyszerűen csak felhúzzuk, úszás vagy sétálás közben pedig egyszerűen visszahajtjuk. Fekete Egybe Fürdőruha A hibátlan alak biztos záloga az részes fürdőruha külöböző formákat ölt: pánt nélküli, redőzött, aszimmetrikus, merevítős stb. Fedezze fel gyorsan válogatásunkat!


Talán csupán ez az egyszerre elegáns és szexis fekete fürdőruha az, amire szüksége van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések