2017. szeptember 28., csütörtök

Ha a férfi nem tudja mit akar

Ha a férfi nem tudja mit akar

Azt gondolom, hogy a férfi az anyját keresi egy életen át a nőben. Mert a férfi , az igazi, sármos, erős, okos és macsó férfi ott legbelül nem más, mint egy három éves kisfiú, aki elvesztette az anyukáját egy áruházban. Ha ez a szorongás hiányzik belőle, akkor engem már nem is érdekel, mit akar. Maga sem tudja a férfi , hogy mit akar ? Néha nehéz eligazodni a pasikon, néha úgy viselkednek mint egy hősszerelmes, máskor hűvösek mint a norvég fjordok, legrosszabb esetben eltűnnek. Az a baj, hogy ha nem érze akkor általában ebbe szakadékba a nő zuhan bele és zúzza darabokra a lelkét és a szívét, ezért tényleg neked szurkolok, hogy megérts mit akar egy férfi , mert különben nem tudod átalakítani őt olyanná, ami mindkettőtök számára tényleg egy szakrális együttlét.


Ha a pasi nem tudja mit akar 1. Talán ismerős a következő helyzet: Megismersz egy pasit, akivel nagyon jól érzed magad és úgy tűnik, hogy egyre jobban mélyül el a kapcsolatotok, a viselkedése is ezt tükrözi. Aztán egyik napról a másikra hirtelen megváltozik. Ha tudomásul vesszük, hogy milyen agyi programozás irányítja a férfiak viselkedését, jobban megértjük őket, és képesek leszünk kidolgozni a harcmodort.


A pasi nem egykönnyen tudja eldönteni, hogy szeretőt vagy barátnőt akar Mióta világ a világ, a nő férfit akar , a férfi meg nőt. Csak sodorjon-e mellé az égi gondviselő. Mi, dicső kanok szeretjük azt hangoztatni, hogy a nőknek. Vagyis, ha a férfi imponálni akar , ő rendezi a számlát. Biológiailag a hölgyek arra vannak programozva, hogy a férfi majd megvédi őket és gondoskodik róluk.


Ha nem úgy bánik veled egy férfi , ahogyan egy nővel kellene bánnia, érdemes elgondolkozni azon, hogy hol bomlott meg az egyensúly. Nem tudja , milyen jövőt. Fontos, hogy egy kapcsolaton belül a női szerepek megmaradjanak nőinek, mert onnantól, ha pl. Kitakar, betakar, ő sem tudja , mit akar , mondtam a kezébe nyomva a slusszkulcsot, ő azonban lesújtó pillantást vetett rám. Elmondta, mi a gon azután már én sem nevettem.


Együtt próbáltuk kitalálni, mit akarhat a férfi , aki éve hozzá tartozik - na, meg az összes többi, aki hasonlót csinál. Ha te is olyan férfi mellett vagy, aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez, biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret-e a párod vagy sem. Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret, de te mégis bizonytalan vagy ebben.


Tabuk nélkül - Pilát Gáborral - Duration: 17:17. Régi trükk: ha egy leányzó nem jön össze elsőre, ha nem bizonyul könnyű prédának, áldozz rá pár randit. Egy erős nő tudja , mit akar , hogyan éri el, és emlékszik mi mindent tett azért, hogy eljusson oda, ahol most tart. Ha tetszik neki egy férfi , tesz azért, hogy megszerezze.


Teljes szívből szeret, és készen áll arra, hogy felfedezze a világot egy férfival – vagy nélküle. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám neke hogy a „ Mit akar egy férfi ? Miért nem tudja eldönteni, hogy mit akar ? Ez a férfi nem szeretné komolyra fűzni veled a szálakat (talán nincs még túl az exen, vagy nem tudja eldönteni, mit akar ), és lehet, hogy valamilyen szinten érdeklődik iránta de nem eléggé a folytatáshoz. Ha azonban te már készen állnál arra, hogy tovább lépjetek, a férfi azonban halogat és hárít, érdemes elgondolkodni rajta, van-e értelme várni rá. Ha az alábbi kifogásokkal kábít, biztosan nincs, mert valószínűleg soha nem jön el nála a pillanat, amikor ő is komolyabb érzelmeket táplálna irántad.


Ha a férfi nem tudja mit akar

A férfi nem tudja , mit akar tőle a nő, a mi felfogásunkban viszont… Egy biztos, nem a szerelem hozta ide. Visszatérve az előző kérdésedre, nem nevezném egyértelműen szerelmes darabnak, inkább félreértések vígjátékának, mert mindenki mást akar – Karinthy Frigyes gondolatát kölcsönözve: a férfi a nőt, a nő a férfit. Ha minden világos lenne, minden ki lenne kommunikálva, úgy ön nyugodt lenne. Talán ez az egyetlen tény, amit érdemes figyelembe venni, ha ésszerűen próbálnánk megítélni a helyzetet.


Hogy miért ilyen ez az úriember, nem tudom, de valójában ő sem tudja ! LETMÓDI Mit tegyünk, ha meg akarunk hódítani egy férfit? Tetszik egy férfi , de nem tudo hogyan csábítsd el? Hidd el, nem is olyan bonyolult az egész, csak néhány apróságot kell előre eltervezned!


Ha a férfi nem tudja mit akar

Ebben az esetben a legjobb, ha elkönyveled ezt az estét, és el is felejted gyorsan, hogy más pasi után nézhess. A már említett hosszú, forró és tökéletes csók, aminek nem akar vége szakadni, minden valószínűség szerint arra utal, hogy a találkozásotoknak sem szeretne véget vetni partnered. Folytatást akar - hosszú csók. Ennyi idősen miért nem tudja egy férfi , hogy mit akar ? Most egy majd éves sráccal találkozgatok és néha bókol meg azt érzem fontos vagyok, aztán napokig alig reagál ha pl írok neki facen, aztán megint fontos leszek.


Ennek az oldalnak az a célja, hogy segítsen abban, hogy minél jobban értsd a férfiakat, hogy boldog nő lehess azáltal, hogy megérted a férfi agy, a férfi gondolkodás, lényegét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések