2017. szeptember 19., kedd

Glamour szépségszalon

Széppé, vonzóvá válni nem csak álom, hanem mindenki lehetősége, ezért szánj időt magadra, változtasd meg a külsőd! Profi fodrászunk, kozmetikusunk,. Reviews Szuper haj készült a lányomnak. Manikűr, pedikűr, műkörömépítés, géllakkozás. Elegáns szalonunkban szakképzett műkörmös, manikűrös, pedikűrös kolléganőnk közreműködésével, kedvező árakon állunk rendelkezésedre profi szolgáltatásainkkal.


Glamour szépségszalon

Szépségszalon Páty központjában. Győr-Nádorvárosban évek óta működő szépségszalonban vállalkozó masszőrnek helyiség kiadó. A kozmetika szeptember 6-tól 11-ig , valamint szeptember 25-től október 10-ig ZÀRVA tart saját esküvőm miatt. Részletekért és illatmintákért keressétek Dalmát!


Szalonunkban teljes körű fodrász szolgáltatást (Női -Férfi -Gyermek) nyújtunk, több mint éves szakmai tapasztalattal rendelkező fodrász szakemberek segítségével, hogy az elkészített frizura tökéletesen illeszkedjen minden vendégünk személyiségéhez. MAGAMRÓL: A kozmetikai szolgáltatások, elsősorban preventív eljárások széles skálája,a bőr fiatalságának megőrzésére, optimális állapotának fenntartására, a bőrproblémák, esztétikai problémák célzott kezelésre nyújtanak lehetőséget mindenki számára. Bizony a téli időjárás érezhetően megviseli bőrünket, a napfény hiánya miatt , a hideg, szeles idő hatására sápadtá , fakóvá, felülete érdessé válik. Mindazoknak aki a minőséget és a megfizethető árakat keresik, de nem utolsó sorban az esztétikát és a természetességet. Esküvőre menyasszonyi smink és frizura, helyszíni kiszállással is!


Kozmetika: Arckezelések. A kezelés segítségével a bőr. A New Beauty egyik legfontosabb célja az, hogy harmóniát teremtsenek a test, a lélek, valamint a külső szépség között. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Közeli köröm szalonok tematikájú vállalkozások. Sándor Anett - Netti Nails Műköröm Magyar u. Makai Felícia - műköröm. Nagykanizsa Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! to leave a tip here. Write a short note about what you like what to order, or other helpful. Feeling Center Fitness és Wellness.


Glamour szépségszalon

GLAMOUR SZÉPSÉGSZALON Korlátolt Felelősségű Társaság. Szeged Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Vélemény: Tisztelt Lealkudtuk. Az egyik szégyentelen aljas partnerük meglopott, megkárosított. Kedvezményes árakkal és modern felszerelésekkel, várja vendégeit a szépségszalon.


Nyitva tartás: Bejelentkezés alapján! Szeretettel várjuk minden fiatalodni, megszépülni vágyó vendégeinket. A szalonban kozmetika, smink, sminkoktatás és sminktetoválás szolgáltatások közül választhatsz.


Nézz szét Glamour -napi ajánlataink között, és tegyél szert utolérhetetlen áron BaByliss professzionális szépségápolási készülékekre! Nap Hotel) - Barátságos környezetben, sok szeretettel várjuk: Férfi-, női-, gyermek fodrászat. Kérdezze meg a befogadó helyet a szükséges cégdokumentum típusról. Kérjük, minden esetben kérdezze meg a befogadó helyet - bankot, hitelintézetet, hivatalt, ügyvédet, bíróságot, pályázat kiírót - hogy pontosan milyen típusú dokumentumot fogad be az ügyintézéshez.


Fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, műköröm, masszázsok, infra szauna, egészségmegőrző és fiatalító kúrák. Budaörsi szépségszalon -omban sokféle bőrprobléma megoldásában nyújtok segítséget de akkor is várom Önt ha úgy gondolja nincs problémája, mert bőre meghálálja hosszú távon az ápolást. Testkezeléseimmel karcsúsodni, feszesedni lehet és javul a narancsbőr állapota.


Műszempilla oktatás, termékek kezdőkészletek és árak, szempilla felhelyezés és szalonkereső ! Kavitációs zsírbontás alkalommal, választható területre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések