2017. szeptember 22., péntek

Keresztény versek énekek

Keresztény versek énekek

Keresztény Imádságok,idézetek, versek , énekek. Az Istent szeretőknek, minden a javukra válik. Tûzben születtek a kövek, Tûzben izzottak fémmé az ércek, Tûzben formálódtak a gépek, Tûzben született az élet. Tüze Uram Jézus, szítsd a szívemben, Lángja lobogjon elevenebben!


Keresztény versek énekek

Ami vagyok és min ami az enyém, Tartsd a kezedben igazi helyén. Karácsonyi versek Kiss László:A kis fenyőfa álma. Egy kis fenyőág arra ébredt dacolva a széllel, hogy álmot látott, mi valósnak tűnt az éjjel Díszes-míves gyönyörű ruhában tündökölt.


Dicsérték az emberek, szerették, csodálták őt. Szeretettel köszöntelek keresztény közösségünk honlapján! ADVENTI és KARÁCSONYI versek. Ezt a témát Miclausné Király Erzsébet indította éve. Gyerekversek, gyerekdalok, mondókák, mesék tematikus gyűjteménye, kottával, hallgatható midi fájllal.


VERSEK ,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Ady Endre: A Jézuska tiszteletére. Ha meg nem tanulunk együtt élni, mint testvérek, együtt veszünk el, mint bolondok! Minden élethelyzet más és más,Van akié szomorú és van akié csodás.


De egy élethelyzet sincsen,Amelyben ne lenne ott veled az Isten. Nem vagyunk egyformák,Sokszor elhangoznak különféle imák. Van aki imában kér segítséget,S van aki a hála miatt hajt térdet. Balássy László: Novemberi gondolatok. Mint játékban kifáradt kisgyerek megül, ha az éjszaka közeleg, megül szülője karján csöndesen, úgy nálad én is egykor, Istenem, mint munkás, napját bevégezetten, ha itt az este, megnyugszom kezedben.


Mint gyertyaláng, mely lassan csonkig ég, mint elfogyó, kihúnyó. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Remények csendülnek, életek újulnak, Énekek zendülnek, új ének az Úrnak.


Az istenes énekek kilenc versből álló csoportjában az alku lényege az volt, hogy ha Isten megsegíti őt, akkor hálából örökké dicsérni fogja. Piarista szolgálat erősítése EFOP-3. Aranyló ingbe bújt a domb, és napsugár ölében pihen a kert, s a park, a tó is fürdőzik a fényben. Maga a Lélek bizonyságot tesz a mi lelkünkkel együtt, hogy Isten gyermekei vagyunk.


Keresztény versek énekek

Amit látunk nem más külső kéreg. Közösségi vagy egyéni éneklésre ajánlott énekek. Ihletett szövegű és dallamú énekek egy csokrát, kis válogatását ajánljuk. Az áldott orvos közeleg. A drága főpap Jézus, Szava szívünk enyhíti meg.


Sejtetted-e, hogy a krampusz csuda jó fej figura? Ruhája sem hétköznapi, fején tüsi frizura… dicsekszik, hogy szarva is nő, csak nézzem, még oly kicsi. Az öreg párt, aki csak ismerte, mindenki kedvelte a faluban.


Terus néni és Imre bácsi szelíd békességben, csendes harmóniában éldegélt kicsi házukban, melynek utcafrontján nyaranta tarka virágok sokasága díszlett, a hátsó kertben pedig számos, különleges gyümölcsöt érlelő fát ápoltak, neveltek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések