2017. szeptember 13., szerda

Irodai asszisztens képzés miskolc

Irodai asszisztens képzés miskolc

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Miskolc és Magyarországon más városai. A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz a számítástechnikai berendezések segítségével adminisztratív munkák ellátására. Tanulj kiváló, gyakorlatias szakemberektől Szociális asszisztens OKJ-s képzés keretében!


Tanfolyamunk képzési díjában figyelembe vesszük előzetes ismereteidet. Jelentkezz most, és 15. OKTÁV, képzés , tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Pozíció leírása:Az Ügyvezetők mindennapi munkájának támogatása Tolmácsolás angol nyelven Találkozók, tárgyalások szervezése Vendégek fogadása Szerződések előkészítése, módosítása Napi szintű kapcsolattartás külföldi partnerekkel Projektmunkában történő részvétel és támogatás nyújtása Külföldi utazások intézése Adminisztratív feladatok.


OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. Nem tudjuk, hogy indul-e a képzés , de nézd meg egy másik tanfolyamkereső. Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás. Egyéb igazgatási és jogi asszisztens.


Egyéb, máshova nem sorolható irodai , ügyviteli foglalkozású. Irodai szakmai irányító, felügyelő. Ha vonz a vállaltok világa, mindig arról álmodtál, hogy egy hatalmas irodaépületben fogsz dolgozni, szívesen és jól kezeled a számítógépet, nem riadsz vissza a papírmunkától, az irodai asszisztens munkakör ideális lehet számodra. Személyi asszisztens állás. Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben!


A Mentálhigiénés asszisztens képzés célja: A mentálhigiénés asszisztens a szociális, kulturális, oktatási vagy egészségügyi ellátás keretében, szolgáltatásokat nyújtó intézményekben, holisztikus szemléleti alapon prevenciós, egészségmegőrző, fejlesztő tevékenységeket folytat és ilyen programokat szervez. Az irodai asszisztens szakképesítés rész-szakképesítése. Iratokat, dokumentumokat kezel, selejtez, leltároz.


Dokumentumszerkesztési feladatot végez. Elektronikus szövegfeldolgozást végez. El kell látnia a gépírási, szövegszerkesztési és alapvető ügyviteli adminisztrációs munkákat.


Diákigazolványt és családi pótlékot adunk. Ez iskolarendszerű és INGYENES OKJ képzés. Az EFEB által szervezett személyügyi képzés az alapoktól az aktualitásokig tanfolyam elvégzésével meggyőződésünk, hogy egy biztos, egyúttal sikeres karrier megalapozásához teszi meg a leglényegesebb első lépést a tanfolyamra történő beiratkozással.


A multinacionális nagyvállalatok HR részlegei, illetőleg a. E-learning Education Center Az e-learning olyan, számítógépes hálózaton elérhető képzési forma, amely a tanítási-tanulási folyamatot hatékony, optimális ismeretátadási, tanulási módszerek birtokában megszervezve mind a tananyagot és a tanulói forrásokat, mind a tutor-tanuló kommunikációt, mind pedig az interaktív számítógépes oktatószoftvert egységes. Zárt belső térben, irodai körülmények között végzi munkáját. Ritkább esetben kell állnia, illetve járkálnia. Logisztikai asszisztens (raktáros) - új. HEVES MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEINK!


Regisztrált álláskeresőknek és közfoglalkoztatásban lévőknek ingyenes képzések indulnak! EZ AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG, HOGY A JOGSZABÁLYVÁLTOZÁS ELŐTT BEIRATKOZHASS EZEKRE AZ INDULÓ KÉPZÉSEKRE, OKJ BIZONYÍTVÁNYT ÉS SZAKMÁT SZEREZHESS! Ha nem múltál el éves, akkor a képzés INGYENES.


Ha szükséged van kollégiumi elhelyezésre, segítünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések