2017. szeptember 5., kedd

Szerelmes szövegek

Nem leszek többé szerelmes ! Sok olyan csók van, amire emlékszünk, sok olyan, amit elfelejtünk, de az a csók, amire mindig emlékezni fogsz, az az, amit nagyon akartál, DE nem kaptál meg! A legszebb szerelmes versek. Küldj szerelmednek szerelmes verset az oldalon keresztül!


Szerelmes idézetek válogatott, kategorizált gyűjteménye. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem. Erős a sodrás, elvisz az ár, más csókol, más szeret és más karja zár.


Ne feled hogy vannak, akik csak azt mondják, hogy őket nem érdeklik a szerelmes mondatok, de a valóságban nekik is jól esik és sokszor gondolnak vissza arra a személyre, akitől ilyet hallanak! Ha végre elhatároztad magad és úgy döntöttél megkéred szerelmed kezét, de nem találod a szavakat, válassz az általunk összegyűjtött legszebb eljegyzési versek közül. Sok kategória több száz válogatott szerelmes sms üzenet!


Szerelmes szövegek

Ez meg volt a válaszom NekeAz fura neked bazmeg, ahogy én viselkedek, Szerintem nem én oltok le, egyfojtában minden rappert. Jelenés Este van már, este, a hajnal nincs már messze, Újra egy nehéz nappal nézek holnap szembe, De még nyugodt az éj, és bennem béke van, Mert ennek a hosszú napnak, végre vége van. Itt megtalálhatod a legszebb szerelmes SMS-eket témánként kategórizálva.


Esküvői meghívó szövegek esküvői meghívó. Az esküvői me ghívó szövege fontos szerepet játszik az esküvői előkészületeknél. A meghívón szereplő szöveg előre vetíti az esküvőn megjelenő stílust és tükrözi azt, hogy milyenek vagytok.


Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok. Az érzelmes sorok és a szeretet épp olyan fontos mindkét nem számára! Szeretem, hogy fenekestül felforgattad az életemet, és miután mindezt megtapasztaltam vele többé nem tudnék nélküled élni.


Igazi forró szerelmes sms-ek. Ha egy ilyet küldesz kedvesed tutira örülni fog neki. Egy kapcsolatban mindkét nem képviselőjének szüksége van kedves szavakra, olyanokra, melyeket mástól nem hallhat, melyek a szívet, lelket simogatja.


Szerelmes szövegek

Ez itt az Ön idézetének a helye. Küldjön be Ön is idézetet az oldalra! Te vagy az életem egyik fele, Melyet ha elveszítenék nem.


Vagy újra fel akarod lobbantani a lángot a kapcsolatodban? Fejezd ki magad mások szavaival. Hogy ez a szerelmes szív még a sírban is rád vár.


Szemed fényében nézném magam, mosolyoddal búmat feledném, elállna lélegzetem, szavam. Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad. A nászajándékok egyik legszebb kiegészítői a gyönyörű idézetek, amelyeket a kísérőkártyára írunk. Rengeteg ilyen idézet található akár könyvekben, akár képeslapokon és az internet is, és most összegyűjtöttük a legnépszerűbb darabokat! Véleménye a(z) Egyéb szövegek előadóról: Hello újra, az alábbi hozzászollásomat kérlek ne vegyétek figyelembe, én eredetileg nem ide akartam írni, hanem a Húzd cigány hisz úgy is vége már című szöveghez, azt már nem tudom hogy került ide hiszen nem is ismerem ezt a zenét.


A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet. ABC és album szerint rendezve, keresővel.


Szerelmes szövegek

Mondanátok nagyon megható szerelmes idézeteket? Olyan kellene ami nem egy sablonos szöveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések