2017. szeptember 14., csütörtök

Lánglovagok tűzoltó portál

Lánglovagok tűzoltó portál

Annak, aki küzdött már úgy, hogy hátát egy másik háthoz vetette, örökre beleég a tudatába, lelkébe és szívébe az érzés, hogy nincs egyedül, a veszély legyőzhető. A csaknem éve működő portál egy Magyarországról végrehajtott hackertámadás következtében némult el átmeneti időre. Az internetes újság tevékenységéről a megalakulása óta eltelt nyolc év munkáját felölelő válogatás, a kronologikus sorrendbe állított érdekes, ideget borzoló, vagy éppen tartalmában sokat mondó, néha pedig derűs fotók beszéltek.


Hogyan jött létre a portál ? Volt köztünk tűzoltó , honlapkészítésben jártas középiskolás, rádiós, s én, mint kezdő újságíró. Munka-forma-egyenruha forgalmazás. Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Portál.


Csorvási Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A tűzoltók által szerkesztett. Lánglovagok -találkozók sorát hozta magával. Dallos Tamás tűzoltó , Kis-Guczi Péter újságíró, Létai János tervező, Kuncz Margit rádiós és Varga Miklós tűzoltó. Feladata főként tűzesetek, valamint katasztrófahelyzetek bekövetkeztekor az állampolgárok testi épségének és anyagi javainak védelme, illetve a vészhelyzetekben való segítségnyújtás, műszaki mentés.


A felvételt Fülöp Imre nyíregyházi tűzoltó készítette. Megyei Tűzoltó Nap Berzencén. A rendezvényen Kovács Zoltán polgármester, ÖTE elnök mondott ünnepi beszédet (balra). Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet weboldalán jelent meg egy leszerelő tűzoltó , Füredi Ferenc írása, melyben arról vall, miért hagyja ott a pályát.


Mint írja, a létszámhiány miatt nem tudta kivenni az éves szabadságát, és kollégáival minden évben tolták maguk előtt a tavalyi szabadnapjaikat. A képeket köszönjük szépen az összes készítőnek! Elgázolt egy embert a H8-as HÉV Kistarcsán, a Határ úton.


Meg nem erősített információ szerint öngyilkossági kísérlet történhetett. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Személyi védő- és mentőfelszerelés. Minden készenléti szolgálatot ellátó tűzoltó rendelkezik mászóövvel.


Több féle méretben gyártják, igazodva a különböző testalkatokhoz. Képzeljünk el egy centiméter széles hevedert, melyet a tűzoltó egy derékszíjhoz hasonlóan szorosan a derekára tud rögzíteni. Az elsõ hirdetõ fejenként kreditet kap ajándékba! Hans Zimmer máig felejthetetlen zenéje, Ron Howard mesteri rendezése, Mikael Salomon lenyûgözõ operatõri munkája mind mind a tökéletességet tükrözi.


Nagy Lajos tűzoltó százados a tűzoltólaktanyában önként vetett véget életének – írja a Langlovagok. A temetésen a katasztrófavédelem hivatalosan nem képviseltette magát, a megyei igazgató el se jött, a veszprémi tűzoltóparancsnok is csak civilben jelent meg. Az önkéntes tűzoltók munkájáról, a Magyar Tűzoltó Szövetségről közölt cikket a Magyar Krónika, amelyben többek között Dobson Tibor tű. MTSZ elnöke is nyilatkozik. Ezúton is megköszönöm a biztonság megteremtésében nyújtott áldozatos munkájukat – mondta, majd megemlékezett a évvel ezelőtti szeptember 11-i amerikai terrorcselekmény után elhunyt több száz amerikai tűzoltó hőstettéről, de a magyar lánglovagok áldozatos tevékenységét, a rendet, az erőt, az összefogást is.


Az elmúlt hétvégén rendezték meg Vas megyében a legerősebb tűzoltók versenyét (TFA), melyen Tolna megyét két dombóvári tűzoltó képviselte. Sokan félreértik a polgárőrség lényegét. Mi nem pénzért dolgozunk.


Lánglovagok tűzoltó portál

Szabadidőnket áldozzuk a közösségért, néha saját gépkocsival saját pénzből. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem központi épületének (az úgynevezett K épület) mínusz második szintjén található lőtér. Továbbá a tervek szerint az idei évben még kétezer tűzoltó bevetési védősisak talál gazdára.


Bakondi György szerint nagyon fontos lépés volt, hogy a BM HEROS Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések