2017. szeptember 19., kedd

Természettudományi tagozatos gimnáziumok

Fenntartónk elfogadta a tagozat átalakításáról szóló tervezetet és a tanterveket, így zöld utat kapott a „kis tt” elindítása. Ezen a télen Grosseck-Speiereck síterepén fogunk síelni, ahol km kék, km piros, km fekete pálya vár bennünket. Képzés - Berzsenyi Dániel Ginmázium Budapest.


Természettudományi tagozatos gimnáziumok

Tegyük együtt szebbé rászoruló gyerekek karácsonyát! A gimnáziumban két emelt szintű nyelvi és egy általános tagozatos osztály indul. A szakközépiskolában környezetvédelmi és informatikai osztály.


ELTE „Ezüst Eötvös Díj” –at annak elismeréséül, hogy a gimnázium diákjai kiemelkedően nagy számban. A főváros egyik legerősebb iskolája, és osztályos képzéssel. A természettudományi tagozatok diákjai gond nélkül bejutnak az egyetemekre.


Az évfolyamos, két tanítási nyelvű osztályokban öt tárgy franciául, csoportbontásban. Az alapkőletételtől számítva az iskola épülete 1éves. A teljes körű felújítás és korszerűsítés elodázhatatlan. Lajta Béla és Hegedüs Ármin tervezte impozáns és építészettörténetileg is értékes.


Mostanában egyre több alkalmazásban és weboldalon érhető el a sötét mód. Hogy elsők legyünk az iskolák között, elkészítettük a honlapunk sötét változatát, mely kevésbé terheli a szemet. Takátsné Lucz Ildikó – természettudományi Szarvas Mariann, Balzsay Zsuzsanna – testnevelés Török Teréz – alsó tagozat Gács Katalin – alsós tagozatos angol nyelvi Mecseki Szilvia – felső tagozatos angol nyelvi Schramkó Erika – idegen nyelvi. Kalicov Szilvia-gimnáziumi angol nyelvi Szabó-Gyenes Szilvia- DÖK segítő. Van természettudományi és biosz tagozat is.


Ezen kívül ajánlanám a Szent Lászlót, József Attilát, Eötvöst. A Veres Pálné is jó, bár ott nincs biosz tagozat, de a reál tagozaton is nagyon jól meg lehet tanulni ezeket a tantárgyakat. Pesten kezdeném, és olyan gimnáziumok érdekelnének, amelyek nem is a Fazekas szintet képviselik, de egy jó 8-4-es körüli átlaggal (év végére én a 6-os átlagra törekszem, most olyan körül leszek) átvennének ÁLTALÁNOS SZAKRÓL BIOSZ-KÉMIÁRA. Gimnáziumunk a főváros nagy múltú, több, mint 1éves iskolája.


Egykori tanáraink és diákjaink között neves művészeket, tudósokat, újságírókat, világhírű sportolókat tartunk számon, de talán ami ennél is fontosabb: olyan emberek ezreit, akik szívesen gondolnak vissza a nálunk eltöltött évekre. Neumann tantárgyi versenyeket! Anyaggyűjtési felhívás az iskolatörténeti kiállításhoz Az idei tanévben ünnepeljük a Zrínyi Miklós Gimnázium fennállásának 125.


Természettudományi tagozatos gimnáziumok

Gimnáziumi osztályainkban hagyományosan ötféle képzést szoktunk meghirdetni: tagozatos osztályt (termszettudományi, humán és nyelvi tagozatot), egy nyelvi előkészítő osztályt év képzési idővel és egy általános tantervű osztályt. Haladó angol nyelvi tagozat (osztály) évfolyamos képzés. A nyelvi csoportokat tudásszint alapján szervezzük. BUDAPEST , Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium. A gimnázium kéri a jelentkezési lapokon az osztálytípus és kó valamint a nyelvi előkészítőn a választott második idegen nyelv megjelölését!


Kérjük, hogy a művészeti tagozatra jelentkezők jelöljék meg, hogy az ének vagy rajz tagozatot választják-e. Beiskolázási tájékoztató szülőknek Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket, akik első kézből szeretnének információhoz jutni az intézményünkben folyó négy- és nyolcévfolyamos képzésről. Középiskola kategóriában Budapest helyszínen.


Hegyvidék Gyermekeiért Díjjal tüntette ki Boda Edina Erzsébetet, intézményünk iskolatitkárát. Az iskola minden képzési, adminisztrációs, statisztikai, érettségire vonatkozó és adatszolgáltatási ügyét, karbantartását, kérdéseit, a bizonyítványok nyilvántartásától a diákigazolványok. A szolnoki Széchenyi István Gimnázium honlapja.


Szolnok, Széchenyi István krt. Gárdonyi Géza Gimnázium működjön az épületben. A hatvanas években általánossá vált a koedukáció és a tagozatos tanítás. Az Iskolát a jó hírű gimnáziumok között tartják számon.


A felsőoktatási intézményekbe felvettek száma alapján iskolánk mindig az országos rangsor első tíz gimnáziuma között szerepel. Tanulóink döntő többsége középfokú nyelvvizsgát tesz, és egyre nő a felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezők száma is. Tantárgyi struktúra és óraszámok.


Kerettanterv a gimnáziumok 9-12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések