2017. szeptember 25., hétfő

Csi miami helyszínelők 4 évad 21 rész

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. A floridaiak feje Horatio H. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Sara és Grissom az elmegyógyintézetben megölt beteg ügyében nyomoznak.


A helyszínre érkezve több kellemetlen meglepetés is éri őket. A pszichiátriai kezelés alatt álló, szellemileg instabil betegek kihallgatása nagyon kemény feladatnak bizonyul. A híres plasztikai sebész, Dr. Reeger beesik egy kerti aprítógépbe és szörnyethal.


A balesetről hamar kiderül, hogy valójában gyilkosság történt, és a népszerű orvosnak volt néhány olyan páciense, akik elégedetlenek voltak az orvos beavatkozásaival. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Nézz sorozatokat online, ingyen!


Fear the walking dead 1. Please try again later. Az aktuális rész ismertetője: Horatio a múltjával foglalatoskodik. Mindeközben a többiek azon dolgoznak, hogy megmentsék Calleigh-t az elrablóitól. Gil Grissom a Las Vegas-i elit helyszínelő csapat vezetője.


Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz. Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától. Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja.


A rend kedvéért, azért itt az emékeztető, a visszaszámlálásnak vége és múltkor rákérdeztem és sommázhattam, hogy bizony nem mindenki ismeri a sorozatot, sokan most adnak esélyt, így itt a lehetőség, hogy pozitív vagy negatív kritikákkal árasszátok el a kommenteket. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Ha kíváncsi vagy a sorozat évadjának epizódjaira akkor kattints az adott évad poszterére és a következő oldalon minden epizódot megtalálhatsz ami megjelent vagy csak meg fog jelenni.


Caine, egykori gyilkossági. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Lángokban áll Miami külterülete. Alex és Eric az egyik tûztől biztonságos területen próbálja végezni a munkáját.


A helyet biztosító tûzoltó felhívja a figyelmüket a veszélyre, a megbújó, lesből támadó aligátorokra. Ha valaki tudja légyszíves írja le, mert már régóta keresem. Grand Hotel Miami - premier. Ismerd meg Marcipánt, a cicát, és kövesd végig a mindennapjait! Egy fantasztikus oldal a az Árva angyal című sorozatról!


Tudj meg mindent Sebestyén Balázsról! Vajon elég nagy rajongó vagy? Most bizonyíthatod rajongásod és tudásod: készítettünk Neked egy nagyon (de tényleg nagyon!) nehéz kvízt a bűnügyi sorozatainkkal kapcsolatban. CSI Miami SE- evad.


Miami helyszínelők részek ingyen, online letöltés nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések