2017. szeptember 5., kedd

Étterem gyöngyös

Folyamatosan megújuló napi menük, házias ízek és remek kiszolgálás várja a hozzánk betérőket elérhető áron. Az ételek receptjei a Corso konyhafőnökének, Patócs Róbert kezei alatt csiszolódtak hosszú évek során. Vincellér Panzió és Étterem.


Étterem gyöngyös

A Mátra kapujában található csendes kisvárosban az elegáns, mégis könnyed stílusú Bori Mami belső tere több mint férőhelyes, családias és melegséget árasztó. Gyöngyös , Erzsébet királyné útja 22. Az étel és ital választékban törekedtünk a magyar sajátosságok megőrzésére és bemutatására. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint!


Foglalj asztalt akár online! Ha hangulatos éttermet, választékos cukrászdát, vagy csendes panziót keres a környéken, rendezvényházunkban ezt megtalálja egy helyen. A belső tér kialakításánál törekedtünk arra, hogy a zöld övezet adta lehetőségek kihasználása mellett egy meleg, otthonos, mediterrán belső teret alakítsunk ki. König Étterem Arany János utca 13.


Étterem gyöngyös

Kiszállítás: INGYENES Ebédidő: H - SZ: 11:- 14:Előrendelés: Lehetséges Zöldbab leves. Csőben sült sonkás tészta Zöldség leves. Zùzapörkölt tészta Csontleves. Az elegáns, mégis könnyed stílusú Bori Mami belső tere több mint férőhelyes, családias és melegséget árasztó hangulata pedig olyan érzést kelt, mintha hazatérnénk.


Koháry Étterem - Koháry út 26. Corso Önkiszolgáló Étterem – Páter Kiss Szaléz u. Ma sikerült először eljutnom ebbe. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem.


Kóborló vendéglő, étterem , pizzéria és vendégház weboldalán. Budapest közelsége, gyors elérhetősége lehetőséget kínál az idegenforgalom számára, hogy akár naponta élvezze a Kavalkád Étterem nyújtotta szolgáltatásokat. Fantasztikus palóc étterem a Mátra lábánál nemzetközi könyhával!


Akik Mátrafüredre látogatnak, ezentúl nem csak az extrém sportoknak, de a hagyományos mátrai ízeket élvezetének is hódolhatnak. A vendéglő egész évben várja kedves Vendégeit házias konyhájával, finom ízeivel, udvarias kiszolgálással és szolid áraival. Free WiFi access is available in some of the rooms and guests can park their cars free of charge on site. All rooms are individually furnished and come with a private bathroom featuring a shower. Fő fogásaink a steak-ek és a struccból készült finomságok!


Kínálatunkban továbbá megtalálható csirke, sertés és hal alapú ételek is. Friss alapanyagok,kedves,gyors kiszolgálással,. Olyan tradicionális vendéglátóhelyet igyekeztünk megteremteni, ahol a múltban oly természetes minőségi vendéglátás élménye, a közösségek együttlétének öröme, a modern korban élők számára megelevenedhet, és újra a mindennapokba épülhet. Minden fürdőszobás szobához előtér és erkély tartozik, a szobában televízió található.


Az itt megszálló vendégeinknek lehetősége van egy jól felszerelt konyha használatára, továbbá a panzió területén ingyenes parkoló áll rendelkezésükre. Kulacs Borozó és Étterem. A GYAK helyzetéről egyeztettek a képviselők.


Étterem gyöngyös

Nyugodt, zajmentes környezetben várja Kedves Vendégeit a város külső peremén. Változatos étlappal és heti,napi menüvel várja a betérő vendégeket. Országos Étterem Hét Extra, fogásos menük már 3. Ft-tól CSAK november 4-től 10-ig a tavaszi Étterem Hét közönségkedvenc éttermében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések