2017. október 9., hétfő

Dél pesti katasztrófavédelmi kirendeltség

Az alkotások május 24-ig megtekinthetők a Kispesti Kaszinóban. A helyi szervek a katasztrófavédelmi kirendeltségek, és azokon belül a hivatásos tűzoltóparancsnokságok. A fővárosban öt katasztrófavédelmi kirendeltség – Észak-budai, Dél -budai, Észak- pesti , Dél - pesti és a Közép- pesti - került kialakításra.


Dél pesti katasztrófavédelmi kirendeltség

A fővárosban öt – Észak-budai, Dél -budai, Észak- pesti , Dél - pesti és a Közép- pesti - Kirendeltség került kialakításra. Katasztrófavédelmi verseny. A év körüli férfi a kórház első emeleti teraszára esett. A beteg nem élte túl a zuhanást. A portálnak az ORFK sajtóosztálya megerősítette, hogy egy beteg életét vesztette az intézményben.


Nyilas-táblán tartotta a Rendvédelmi Nap főpróbáját. A kerületi hivatásos és önkéntes állomány mellett önkéntes munkát végzett a 6. Képviselő-testületnek elfogadásra. Budapest Zsinór utca 8-12.


A fóvárosban öt — Észak-budai, Dél -budai, Észak- pesti , Dél - pesti és a Közép- pesti - Kirendeltség került kialakításra. NAV Dél -budapesti Adó- és Vámigazgatósága - Vaskapu u. Központi ügyfélszolgálat. Előadó: Horváth Tamás alpolgármester.


A Jahn Ferenc Dél - pesti Kórház több állásra is pályázatot írt ki. Keresnek orvosokat, szakápolót, szakasszisztenst, de mérnököt is. Javasolt meghívott: Jambrik Rudolf tú. Görögországban pedig részt vett erdőtűz oltásában is.


Magyarországi Mentőcsoportok Szövetségének megválasztott alelnöke, majd elnöke. A fűtési szezon veszélyei A fűtési szezonban nem múlik el hónap szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos riasztás nélkül. Ellenőrizzük a tüzelő-fűtőberendezéseket és az égéstermék-elvezető rendszereket, használjunk szén-monoxid-érzékelőt biztonságunk érdekében.


A közép- pesti régió kirendeltségéhez a VIII. Országház katasztrófavédelmi őrse tartozik. Az ország településeinek katasztrófavédelmi besorolását az 1. Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka. A belügyminiszter a Rendkívüli Helytállásért Érdemjel Arany Fokozatát adományozta Mándoki László c. Ezért az OKF országos hatáskörű rendvédelmi szerv.


Az országos katasztrófavédelmi főigazgató negyvenéves munkaviszonya elismeréseként elismerésben részesítette Dányi Béla Endre tű. Gratulálunk az elismerésekhez! Szolnok Helikopter Bázis, Szállítóhelikopter Zászlóalj, 1-8.


A megmérettetésen elméleti és gyakorlati feladatok megoldása során mérik össze tudásukat a nebulók. Beszédében fölelevenítette Szent Flórián történetét, majd a mai tűzoltók hivatástudatának fontosságára hívta fel a figyelmet. Lakossági felhívás - gallyazás a Vörösmarty utcában Tisztelt Pesterzsébeti Lakosok!


Dél pesti katasztrófavédelmi kirendeltség

Polgármesteri Hivatalban dr. Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg az egész kerületben folyamatosan, szakaszokra bontva zajlanak a gallyazások, faifjítások, sebkezelések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések