2017. október 27., péntek

Legnőiesebb csillagjegy

Legnőiesebb csillagjegy

Misztikus, titokzatos, megfoghatatlan, ráadásul ellenállhatatlanul szexi csillagjegy. Szinte boszorkányos a kisugárzása, aki egyetlen pillantásával rabul ejti a férfiak szívét. Pontosan tudja, hogy vonzó, és pontosan tudja, hogy amit el akar érni, amit meg akar kapni, azt eléri és megkapja.


Halakkal és a Skorpióval lehet, illetve a Bakkal is egy jó párost alkothatnak. Mert a külső pl nem csillagjegy függvénye, inkább örökletes dolog. Mondják, hogy a mérlegek a legszebbek, de nem minden mérleg szép.


A rákok pl elég sokat foglalkoznak a külsejükkel, szeretnének szépek lenni, némelyiknek sikerül is, mert annyira küzd érte. Valaki írta a skorpiókat. Képzeld el, hogy van egy forgatókönyv, amely feltérképezi az összes olyan utat, amelyet ebben az életben megjárhatsz.


Sőt, azt is pontosan elárulja, hogyan tudsz sikeresen célba érni, úgy, hogy mindvégig a benned rejlő potenciált tartja szem előtt! Ez a legérzékenyebb erogén zónád a csillagjegyed szerint Ha a tökéletes helyen izgat a pasi akkor egyenes út vezet a nagy ÓÓÓ-hoz, ráadásul a szakmber azt is elárulja, miért! Az idézet nagyon találó, hiszen a Halak nő valóban a legnőiesebb idomokkal ellátott nő. Mellei nagyok, csípője kerek, bőre és haja lágy, szemöldöke és szeme igen kifejező.


Néha egy kicsit rendetlennek és felületesnek tűnik, és sokszor nem tud magával mit kezdeni. A Vénusz bolygó meghatározza az oltalma alatt álló csillagjegy , így a Bika emberi kapcsolatait is. A Bika nem kedveli a magányt. Lelkesedése azonban érzelmi alapú és általában rövid idejű. Rák csillagjegy : június – július 22.


A talán legnőiesebb jegy, a Rák élete jelentős mértékben az érzelmek megéléséről szól, amelyek nagyrészt a tudat felszíne alatt, vagy például az álmokban megjelenve dolgoznak. A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Rák nehezen, félve alszik el. Melyik csillagjegy a legnőiesebb ? Válaszok a kérdésre (2. oldal).


Egyszerű, mert ez a nap már a rák csillagjegy időszakába tartozik, mely a legnőiesebb csillagjegy , hiszen bolygója éppen a hold. Hát igen, dicső Szent királyunk László nagyon tudott szeretni. Apukák horoszkópja - Három férfi csillagjegy , aki rajong a gyerekekért Köztudott, hogy a nők - genetikai kódoltságuknak köszönhetően - sokkal inkább képesek kimutatni szeretetüket a kisgyerekek irányában, míg a férfiak nagy többsége vonakodik az ezzel kapcsolatos témáktól. A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján.


Legnőiesebb csillagjegy

Az Oroszlán csillagjegy szülötteinek szerencsét hozhat a társkeresésben, ha elutaznak valahová vagy kipróbálnak valami újat ezen a hétvégén. Azt azonban tartsák szem előtt, hogy nem érdemes mindig a felállított ideálképhez ragaszkodni. Szenvedélyes és lehengerlő csillagjegy. Rá akkor is emlékezni fogsz, ha a kapcsolatotok esetleg nem is tartott túlzottan hosszan.


The post Ezeket a csillagjegyeket mindenki másnál vonzóbbnak találják a férfiak appeared first on SzórakozzOnline. A csillagjegyünk elárulja, mi a legnőiesebb tulajdonságunk írta: Ridikül. A születési dátumunk hatással van a személyiségünkre, így a nőies oldalunkra is.


Emellett családcentrikus és gyakorlatias, tehát annak ellenére, hogy igazi végzet asszonya, Föld jegyként két lábbal áll a földön. Lehet, hogy te vagy a legérzelmesebb csillagjegy , de a legnőiesebb is, ezért minden nagy és feltűnő ékszerben dögös leszel. Jöhetnek az óriás fülbevalók és a többsoros nyakláncok. A középpontban lenni és élvezni, hogy mindenki csak rád figyel? Ez a típus a legnőiesebb mind közül.


Talán a Halak, amelyiket még hozzá lehet hasonlítani. A Rák jelmondata: „az én otthonom az én váram”. Legfontosabb az életében a család.


A Rák számára a hangulatok, az érzelmi állapotok és különösen a meghittség fontosak. Az előző három jelhez képest megjelenik az ún. Nekik nagyon fontos, hogy ideális családi fészket hozzanak létre és szilárd otthont alapíthassanak.


Az asztrológus szerint a rák az egyik legnőiesebb csillagjegy , hiszen jellemző rá az érzelmesség. Ha egy Bika valamit nem akar, akkor azt nem is fogja később sem akarni. Nyomásra ugyanis ellennyomással reagál.


Amúgy szentül meg van győződve arról, hogy mindenki olyan, mint ő – állhatatos és makacs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések