2018. december 21., péntek

Gyilkossag rakospalotan

Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Megöltek egy férfit Rákospalotán, a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz – közölte a rendőrség. Vasárnap reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy éves férfi holttestére bukkantak a XV.


Zrínyi utca egyik családi házában. A éves ukrán állampolgárságú H. Róbert beismerte tettét. A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra elrendelte annak az ukrán állampolgárnak a letartóztatását, akit a rákospalotai emberölés elkövetésével gyanúsítanak. A magyar-ukrán határon, a lónyai átkelőnél fogtak el három férfit, akiknek közük lehetett a rákospalotai gyilkossághoz.


Elszámoltatásuk folyamatban van, de ennél többet nem közölt a rendőrség. Korábban azt írták, hogy megöltek egy ötvenegy éves férfit Budapest XV. Egy éves férfi holttestét találták meg vasárnap reggel a XV. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője sajtótájékoztatóján elmondta: beismerte a bűncselekmény elkövetését az az ukrán állampolgár, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnapra virradóra több késszúrással megölt egy férfit Rákospalotán. Csécsi Soma az MTI tudósítása szerint elmondta: a. Az áldozat egy éves férfi.


Gyilkossag rakospalotan

Sajtóhírek szerint alvilági leszámolásról lehet szó. Hétvégén találtak holtan egy rákospalotai férfire, a gyilkosság gyanúsítottja beismerte tettét. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.


Kiderült, hogy az ukrajnai férfi legálisan, munkavégzés céljából tartózkodott Magyarországon, és egy szóváltás torkollott tragédiába. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk: megöltek egy férfit Rákospalotán. Ma hajnalban érkezett a hívás a rendőrségre, egy férfi holttestét találták meg Budapesten, a XV. Ukrajna irányába próbáltak távozni az országból. Elfogtak három férfit a rákospalotai gyilkossággal összefüggésben az ukrán határon vasárnap délelőtt – közölte a rendőrség honlapján.


Gyilkossag rakospalotan

Az ukrán állampolgár több késszúrással megölt egy férfit. Itt megtalálod a(z) gyilkosság kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XV. Halálra szurkálta ismerősét tegnap egy éves férfi Rákospalotán a gyanú szerint. A gyilkosság után megpróbálta elhagyni az országot, de a határon elfogták. Később mindent beismert, most őrizetben van, hamarosan letartóztathatják.


Megtört a kihallgatáson a gyanúsított, akit az ukrán határnál fogtak el. Hirdetés Az MTI összefoglalója szerint beismerte a bűncselekmény elkövetését az az ukrán férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnapra virradóra több késszúrással megölt egy férfit Rákospalotán. Súlyosan sérült a éves, akinek Siófokon áthajtottak a fején a vízisípályán. Döbbenetes indokkal utasította el a bíróság az exrendőr keresetét, aki perre ment a tőle elvett millió forintnyi nyugdíjáért.


Tucatnyi helyszínelő lepte el a XV. Beismerte a bűncselekmény elkövetését. Régóta terveztük, hogy ellátogatunk a szakrális rántotthús-templomba.


A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy gyilkosság történt, az elkövető felkutatására hajtóvadászatot indítottak. Konkrétan a Pléh Csárdába, Rákospalotára. A zarándoklat tervének megszületésével egy időben nyitotta ki kapuit a vadkelet ünnepelt séfsztárjának a helye is, a Buja Disznók.


Nagyon rossz vége lett volna annak, ha sikerül tökéletesen beleolvadnia a környezetébe annak a sisakos kaméleonnak, amely a múlt hét végén szökött el a gazdájától a fővárosi XV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések