2018. december 16., vasárnap

Tardonán eladó családi házak

Eladó házat keresel Gárdonyban? Havonta több millióan választják az ingatlan. Tardonán eladó egy átlagos állapotú, szobás családi ház 4nm telken, garázzsal, melléképülettel,pincével. A kertben saját kút, gyümölcsfák.


Tardonán eladó családi házak

Fűtése kályhával megoldható. Víz, villany, csatorna van, gáz az utcában. Vétel után azonnal birtokba vehető.


A sikeres ingatlan értékesítés legfontosabb alappillére, hogy ingatlanát megfelelően árazzuk be. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Nyíregyháza házait ( családi házak , sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta. Nyíregyháza aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Ludason szobás,nagy ebédlős családi ház eladó ! Debrecen Bihari kert legjobb részén 1mcsaládi ház eladó. Az alsó szinten konyha ,spájz , nappali ,. Kerepesen a PANORÁMA LAKÓPARKBAN Iker jellegű, de még is KÜLÖNÁLLÓ, KÖRBEJÁRHATÓ, ACÉLVÁZAS KÖNNYŰSZERKEZETŰ CSALÁDI HÁZ eladó ! A házak egyenként 4nm-en helyezkednek el, egymás mögött. A jelenlegi tervezet szerint 1nm alapterületű, nappali. ELADÓ olcsó vidéki házak millió forintig has 16members.


Ingatlanok (lakások, családi házak , építési telkek, üzlethelyiségek, irodák) közvetítése. Díjmentes hitelügyintézés. Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.


Kecskemét aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. A ház tetőtér beépítéses,öt szobás két erkély és két fürdőszoba található benne de tovább bővíthető a tetőtérben. A fűtést vegyes tüzeléses és gáz kazán biztosítja és a 380-V is be van vezetve. Válogass az alábbi eladó házak közül, vagy szűkítsd tovább a listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén!


Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád. Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket. Az eladó házak között többféle kategória közül választhatunk, legyen az családi ház, ikerház, villa, kastély, vagy csak egy sorház, felújított vagy felújítandó családi ház, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt.


Olcsó tardonai eladó házak , házrészek, magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlataival. Horvátországi ingatlant vásárolna? Keressen eladó horvát apartmanok, házak , nyaralók között!


Cégünk elsősorban harkányi ingatlanok forgalmazásával. Hirdetések ebben a kategóriában: eladó luxus házak. Csodás környezet, otthonos, szolid vagy éppen fényűző kialakítás, kiemelkedő felszereltségű luxus házak. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is.


Tardonán eladó családi házak

Ha Ön éppen eladó ház, eladó családi ház, eladó társasház, házrész, ikerház vagy sorház vásárlását tervezi, jó helyen jár. Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Országos ingatlan kereső és hirdető oldal.


Regisztráljon és hirdessen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések