2018. december 25., kedd

Személyi edző 3 kerület

Személyi edző, a SHE Fitness. Mint személyi edző, nem titkolt célom, hogy főként a sport világában, de a hétköznapi életben is a megelőzésre, prevencióra kerüljön több hangsúly. Ezzel a megközelítéssel elkerülhetővé válnak a sérülések, mozgásszervi megbetegedések. Gyere és próbáld ki élőben!


Nálunk sosincs tömeg, hiszen kizárólag limitált létszámú vendéget fogadunk. Mi közösséget építünk, nem csak vendégkört. Felejtsd el az olyan személytelen edzőtermeket, ahol még a köszönés is luxus. A budapesti versenyt követően nap teljes pihenőt hagytam magamnak, mert az oldalam továbbra is fájt, már futás nélkül is.


Aztán szépen lassan, hosszú és nagyon fokozatosan felépített bemelegítéseket követően km-ekkel próbálkoztam. Zsurka Zoltán András éves személyi edző és egészség mentor vagyok! Több, mint éve foglalkozom életmódszinten a testépítéssel és közel éve keresem a legmodernebb megoldásokat, amivel a vendégeim és saját magam maximális fejlődését érhetem el. Tudásomat folyamatosan bővítem, hogy lépést tartsak a legmodernebb eszközök és elvek fejlődésével. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


Személyi edző 3 kerület

Elhatározás, akaraterő, kitartás… és egy hosszú út, melynek végén ott vár Téged is a siker, a sport szeretete és egy. Sport, szabadidő Fitnesz, aerobic, torna - III. A Privát Fitnessben igyekszünk egy családias, baráti légkört fenntartani, ahol a személyi edző nem csak mint szakember van jelen, hanem mint társ, aki átsegít a nehézségeken. Egy hétköznapi edzőteremben általában rengeteg lapsúlyos és szabad súlyos gép, valamint súlyzók találhatók.


Nagy Dániel személyi edző. Ez lehet akár 2- hónap, vagy több év is. Az általános folyamat az, hogy a kezdeti időszakban többször járnak személyi edzőhöz, mert a gyakorlatokat meg kell tanítani, meg kell határozni az edzések számát, ki kell alakítani az étkezési szokásokat. Széleskörű szolgáltatások Zsírégetés, alakformálás, step, zsírégető step, cardio step, mélyizom torna, kondi torna, salsa oktatás, állóképesség-fejlesztés. Korpácsi Éva vagyok személyi edző végzettséggel.


Személyi edző 3 kerület

Kapcsolatba kerültem a sport szakiránnyal, s kölyökfitness- gyermekaerobik oktató lettem, melyet az aerobik sportedző, personal trainer, Pilates oktató képzés követett. Budapest - Budapest, XVIII. Testépítés, edzőterem, konditerem, személyi edző III. Te igényeidre szabott edzéstervet fogsz kapni, melyet fejlődésed során folyamatosan igazítunk az aktuális edzettségi szintedhez! Kerület , Kispest településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép.


A személyi edző a hosszú távú edzésterv mellett, vendége pillanatnyi állapotát is figyelembe véve edzi őt, így elkerülhető a túlterhelés, vagy a megerőltetés. Fitness részlegünkben személyi edző kollégáink teremedzői szolgálatot is teljesítenek, egy állandó beosztás szerint. A BCentrum személyi edzői, szakképzett testépítő oktatói segítik a szakszerű edzéstervet kidolgozni, illetve a gyakorlatokat helyesen elvégezni.


Edzőterem, Fitness terem) ( szalon kínálata) Leírás A személyi edző általában elvégez állapot felmérést, majd elkészít egy személyre szabott edzéstervet, és természetesen bemutatja, majd folyamatosan ellenőrzi a gyakorlatok helyes kivitelezését. Testnevelő - Gyógytestnevelő - Egészségfejlesztő tanár vagyok. Hétvégenként OKJ-s Csoportos Fitness Instruktor képzést vezetek, melynek célja, hogy minél több jó szakember kerüljön ki a piacra. A fiam éves már külön él, a pici lányom éves, ő természetesen velem és mintha lemásoltak volna.


Fogászatunk családi vállalkozásként működik, hétvégén is várjuk óbudai pácienseinket. Római part) Kellemes, vidám légköre, korszerű és sokoldalú felszereltsége miatt az egyik legideálisabb edzőterem. Tágas, tiszta és minden rendelkezésedre áll a változatos és hatékony edzésekhez. Mindenkinek megvan a lehetősége és adottsága ahhoz, hogy egészséges, sportos legyen és jól nézzen ki. Mi is, mint szinte minden személyi edző fitneszteremben kezdtünk, azonban egy idő után eljött az igény a vendégeinkben és bennünk is arra, hogy egy nyugodtabb, családiasabb környezetben legyünk, ahol nagyobb bátorsággal merünk kísérletezni, vagy ahol az sem lehet gon ha valaki gyerekkel szeretne érkezni.


ELVÁRÁSOK: fitness instruktor, sportoktató vagy személyi edző végzettség rugalmasság, … tutimunkak. Már az első néhány (2- ) személyi edzés alkalom után bátorítani foglak, hogy a közösen megtanult dolgokat próbáld ki egyedül is. Azt szoktam mondani, hogy „az nem cél, hogy év múlva is együtt eddzünk, de az cél, hogy Te év múlva is járj sportolni, edzeni”.


Szeretem az intenzív, változatos órákat. Munkám során rengeteg különböző embernek, köztük mozgásszervi betegségben szenvedő vendégemnek tudtam hosszú távú segítséget nyújtani. Angyalföld kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat.


Személyi edző 3 kerület

Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések