2018. december 24., hétfő

Megcsal a párod teszt

Ha megcsal a párod , a férjed vagy a felesége akkor annak feldolgozása is nagyon nehéz sok esetben. A megcsalás és ezáltal a hűtlenség még a legerősebb párkapcsolatot is alapjaiban rengetheti meg. Talán párod nem csal meg, de hogy már máshol jártok, az biztos. Nem vagytok boldogok egymással, ezt a lelked mélyén te is tudod. Unsubscribe from DomiVagyok?


XY vagyok, a párod munkatársa, csak azért írok, mert megcsal téged XX-szel - Olvasónk éppen megtudta, hogy újból terhes, amikor a fenti üzenetet kapta. Az illető innentől kezdve zaklatni kezdte, rendőrségre kellett menni miatta. Ha az utóbbi időben többet is tapasztaltál ezek közül, és furcsán kezdett viselkedni, akkor valószínűleg félrelépett. Szeretlek Magyarország - szmo. Sokszor megfordult már a fejedben, hogy van valakije, de nem vagy benne biztos?


Itt van a legegyértelműbb jel. Ha beúszott a képbe valaki, azt nem csak a rúzsfoltos ingből tudhatod. Figyeld az árulkodó jeleket, és leleplezheted a hűtlen férfit!


Most derült ki számomra, hogy megtörtént a baj, mik a megfelelő lépések? Innen tudhato hogy megcsal a párod. Ne hagyja, hogy bizonyos körök feleslegesen lerasszistázzák! A féltékenység és az érzés, miszerint hűtlen hozzád a párod , teljesen más, az viszont könnyen lehet, hogy a másikat pont a féltékenykedéssel kergeted el magadtól.


Az ilyen jellegű érzéseket ki kell adnod magadból, meg kell beszélned a másik féllel. Könnyű ezeket használni, és könnyű titokban tartani. Azért vigyázz, attól hogy megtalálod Tinderen még nem teljesen biztos hogy megcsal tége és ez fordítva is igaz. Ha úgy érze hogy megcsalnak, ne habozz!


Az nem újdonság, hogy a megcsalás rossz, és az, hogy ha megtörténik, akkor fájdalmas szakításra lehet számítani. Viszont amíg a fizikai, tettleges megcsalás társadalmilag elítélt téma, addig az érzelmi félrelépésről túl keveset beszélünk. Mit jelent, ha azt álmodo hogy megcsal a párod ? Ang Ang Comments Nem a rúzsnyomos ing és a hosszú szőke hajszálak fogják elárulni a hűtlen férfit otthon.


Mennyire okos a kutyád az átlaghoz képest? A kutya egy kicsit olyan a gazdi számára, mint egy gyerek: mindenkinek a sajátja a legszebb, a legokosabb és a legaranyosabb. Azonban akárcsak az emberek intelligenciáját, úgy az ebekét is le lehet mérni pár teszttel és feladattal.


Eleged van a megcsalás legendákból? Naponta találkozunk hölgyekkel és férfiakkal, akik a bulvárlapok LIKE vadászatára szakosodott írók marhaságait olvasva próbálják kétségbeesetten rendbe hozni kapcsolataikat, vagy várnak el olyan dolgokat a párjuktól, amit maguktól nem tennének, mert épeszű embernek eszébe sem jutna olyasmi. A párod kritikus és negatív veled szemben. Egyre többet marad benn a munkahelyén. Fokozatosan kevesebb és kevesebb intimitás és szeretet van a kapcsolatotokban: már nem bújtok össze annyiszor, nem csinál veled közös programokat.


Ennek semmi más oka nincs, ha valóban megcsal , csak hogy szeretne alkalmazkodni új kedvese zenei ízléséhez. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy megcsal , viszont egy elesettnek tűnő pali hamar talál olyan nőt, aki szívesen pátyolgatja. Ez is lehet egy csajozási eszköz.


A teszt pontosságát leellenőrizhete ha megkérdezed a szakembereinktől, mikor találkozol a duál pároddal. Megtudhato hogy a pasi, akivel együtt élsz, igazi társad-e. Egy telefonos jóslás során kiderül, hogy megcsal -e a párod és ha igen, mit tehetsz, hogy újra visszahódíts és hogy csak téged szeressen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések