2018. december 11., kedd

Heti menü

Heti menü

Furcsa dekortrendek, amelyek reméljük, soha többé nem térnek vissza Nem kertelünk, az újdonságok minket is lázba hoznak – még akkor is, ha évtizedekkel később már egészen másképp gondolunk vissza rájuk. Heti menü : ezen a héten szigorúan cukor nélkül főzünk és sütünk! Ha tanácstalanok vagytok, mit ennétek a héten, és mellőznétek a cukrot, akkor szuper helyen jártok - a hétre csak cukormentes fogásokat választottunk! Napi menü , heti menü ajánlatokat, éttermet, vendéglátóhelyet keres? Aktuális étterem menü , ebéd menü ajánlatok.


Böngésszen étterem kereső, vendéglő. PDF formátuDOC formátum (Word) ODT formátum (Write) Állandó kínálatunk. Budapest, Kerepesi út 1. Tekintse meg heti menüajánlatunkat!


Házhozszállítás 12:- 22:óráig Éttermünkben lehetőség van a hét minden napján menü fogyasztására , melynek aktuális árait és a menüsort itt megtalálhatja. Gyüjtőportál, ahol megtalálsz mindent, ami Kalocsán az étkeztetéssel kapcsolatos. Gyorsétkeztetés, éttermek, cukrászdák és pékségek.


Ha éhes vagy, nézz rá oldalunkra és döntsd el mit és hol szeretnél enni. ONLINE HETI MENÜ RENDELÉS (lentebb tudja a kosárba tenni a termékeket) Kérjük válassza ki előbb hogy mit szeretne rendelni A vagy B Menüt és a NAPOT is vegye figyelembe! Köretcsere, vagy bármilyen egyéb kívánságát kérjük a megjegyzésben jelezze!


A Nemzeti Szálloda és Borostyán Étterem heti menü ajánlata, mellyel hétfőtől péntekig várjuk vendégeinket. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Napi menü kiszállítása igényelhető díjmentesen Márkó, Bán Heren Veszprém (Pápai út, Házgyári út) területére, amennyiben ezen igényét legkésőbb adott nap 10h-ig jelzi. A, B és E menü 1Ft-tal olcsóbb előfizetés esetén!


Heti menü

Alkalmi rendelés esetén kiszállítással a menü 200Ft-tal drágább! Előfizetéses menüt szombat este 20. Mentes percek Maresszal: somlói galuska, amiről sosem gondolná hogy nem hagyományos! A somlói galuska nem tartozik a legegyszerűbb sütemények közé, hiszen háromféle öntet és háromféle piskóta elkészítésésből, majd egymásra halmozásából születik - viszont tökéletességénél fogva, annál népszerűbb! Az oldal készültekor a hiányzó éttermeknek nem találtam olyan online felületét, ahol a heti menü kínálatuk egyszerűen elérhetőek és megjeleníthetőek lennének.


Amennyiben igénylik, örömmel létrehozok egy-egy külön aloldalt a kimaradt vendéglátóhelyeknek, melyre könnyedén feltölthetik aktuális ajánlataikat. A belváros forgatagából szabadulni akaró, nyugalmat kereső látogatóink számára tea-, kávé-, és egyéb forró ital különlegességeink teszik felejthetetlen élménnyé a beszélgetést a Corner Kávéházban. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! B menü : Erőleves tavasziasan, Rántott sertésborda vegyes körettel, savanyúság. Menürendelés: hétköznap óráig megrendelt menü kiszállítása díjmentes.


Berettyóújfalu területén 1ft, Berettyószentmártonba 2ft a kiszállítás. A’la carte kínálatunkon túl naponta változó menüajánlatunkból is kedvére választhat. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Kattintson a Letöltés-re és nézze meg nagyban!


Komáromban, a Monostori Erőd közvetlen szomszédságában. Az étterem az 1-es számú főút mellett található így, tehát akár a Győr felől érkezők, akár a Győr felé tartók számára nagyon könnyen megközelíthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések