2018. december 28., péntek

Gyulai várfürdő lovarda

AZ ÉV MEDENCÉJE Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. Ezek használatához külön orvosi konzultáció nem szükséges. A medencék előtt feltüntetett időkorlátot fontos betartani! Javasolt fürdési idő: x perc naponta, ha az orvos másképpen nem rendeli. A fürdő egykori lovardából kialakított részén négy medence fogadja a vendégeket.


Gyulai várfürdő lovarda

A négygenerációs fürdőben minden korosztály megtalálja a maga számára legkellemesebb időtöltési lehetőséget. A Várszínház tavasztól őszig számos fesztiválnak ad otthont, a várban szinte egész évben színvonalas programok közül válogathatnak a. A téli hónapokban fedett medencékben élvezhetik a gyógyító víz kényeztetését. A valamikori lovarda épületében kialakított medencék között egészen meleg és úszásra is alkalmas hőmérsékletű vizeket is talál. Gróf Almásy Dénes gyönyörű angolkertet építtetett ki a kastély körül, melyhez ligetes-fás terület csatlakozott, de a birtok vadászparadicsomként is ismert és népszerű volt. Gyulai Várfürdő alapját.


A gyulai vár elfoglalásával szinte a teljes Körös-Maros köze elveszett, s az Oszmán Birodalom berendezkedett a területen. Ugyanebben az évben az I. Széchenyi Terv keretében a teljes gyógyászati részleg felújítására is sor került. A családbarát gyulai szállás a nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a bejáratától méterre, gyönyörű környezetben található. Családbarát apartmanok, kertes, teraszos családi házból kialakítva. Meghosszabbítására február 1-től van lehetőség.


A gyulai szálloda, melyet hektáros bekerített saját park vesz körül, már messziről felhívja magára a figyelmet. They need to come up with all-inclusive ticket, that grants access to all facilities at once. Right now you have to get a separate ticket for 1) swimming pool 2) thermal spa 3) aqua park. Nyáron persze a kinti medencék, s a fő attrakció, a hullámfürdő varázsolt el.


Most télen számomra a Lovarda gyógyvizes úszómedencéje vitte el a pálmát. Ennél jobbat még sehol nem tapasztaltam. Celsius fokos vizet, de ezen kívül van még öt meleg és. Ez konkrétan milliárd forintnyi forrást jelent, amit még az idén megkap a fürdő.


Gyulai várfürdő lovarda

Ennek köszönhetően a Várfürdő több medencéje is megújul. C-os hőmérsékleten tör a felszínre és jellegzetes illata, barnás színe teszi könnyen felismerhetővé. Itthon az ősz százszínű táj, indulj el, és rád talál!


Magyarország, a csodák forrása. -csatornánkon számtalan kedvcsináló film vár! A gyulai Várkertfürdő évről évre egyre több látogatót vonz, akiknek az igényeit a színvonalas gyulai szálláshelyek maximálisan kielégítik. A Várfürdő – Panzió Apartmanház területén ingyenes WiFi elérés biztosított. A kiváló gyulai wellness szolgáltatásoknak köszönhetően évről – évre több turista keresi fel városunkat. A gyulai szállodák közül egyedülállóan egy nagy parkban helyezkedik el és szintén egyedülállóan saját medencékkel rendelkezik.


Gyulai várfürdő lovarda

A Várfürdő kupolás medenceterme és a Lovarda is igen különleges hangulattal várja a látogatókat. A kupolás medence fölé emelkedő galérián remekül pihenhet, olvasgathat, odalent pedig számos élményelem segítségével lehet ellazulni. A Lovarda épületének pihenő részlegéből nyíló belső-külső medence a parkba vezet, ahol gyönyörű környezetben, örökzöldek árnyékában pihenhetünk - írja a termalfurdo. A Várfürdő bejárata mindössze méterre található, a szálláshely ideális választás kisgyermekes családok, párok és nyugdíjasok részére.


A weboldalon található ún. A cookie-k fontosak az oldal megfelelő működéséhez. A felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk, melyek emlékeztetik a bejelentkezési adataira, és biztosítják a biztonságos bejelentkezést, statisztikai adatokat gyűjtenek az oldal funkcióinak optimalizálásához, és az Ön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések