2018. december 20., csütörtök

Nyilas ikrek

Nyilas ikrek

Ikrek - Nyilas : Hasonló tulajdonságok jellemzik őket, ezért általában jól kijönnek egymással. Mindkét jegy szülöttei igazi szabadság szerető emberek, nem tűrik a korlátokat, fontos számukra az anyagi függetlenség. Szeretnek szórakozni, utazni, élvezni az élet szépségeit, egyáltalán nem otthon ülő típusok. Nyilas és Ikrek párhoroszkópja reményt ad a jó kapcsolatra. Két erőteljes, független és szabadságszerető egyéniség.


Nyilas ikrek

Az állatövben a Nyilas az utolsó tűz elemű jegy, mely erőt, életigenlést, spontaneitást jelez, aki lelkesedésével másokat is képes ösztönözni, a legborúsabb pillanatokban is reményt kelteni a borúlátóban. Ikrek és Nyilas jegyű szülöttek között nagy az esély a megértésre, ha nem is a legtartósabb párt alkotják. Hirtelen lobbant kölcsönös szerelmük épp oly hirtelen lehigga mikor felfedezik, hogy érzékileg nem illenek egymáshoz.


Levegő ( Ikrek ) és tűz ( Nyilas ). Mindketten szeretik a szenvedélyes életet és a játékosságot. Vonzzák egymást, mindkettőjüknek jó lehet ez a kapcsolat. Szerelmük nem mentes a filmekbe illő, nagy veszekedésektől és kibékülésektől, szeretik az izgalmakat.


Olyan páros, akinek környezetében mindenki jól szórakozik. Ez tökéletes párosítás lehet, hiszen az Ikrek levegőssége élteti a Nyilasban lobogó tüzet. Arra kell leginkább ügyelnetek, hogy a tűz ne eméssze el a levegőt, hiszen akkor mindketten életképtelenné váltok. Használja ki a szombat reggeli lendületet és essen túl minél hamarabb legsürgősebb feladatain. Munka után édes lesz a jól megérdemelt pihenés és ezzel azokat az egészségügyi panaszokat is megelőzheti, amelyek ilyenkor tél kezdetén fel szoktak bukkanni Önnél.


Felgyorsulnak körülötted az események. A váratlanul jelentkező problémákat jól kezele csak arra ügyelj, hogy ne ígérj olyant, amit nem tudsz betartani. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Társnak szellemi kihívás a Vízöntő és a Halak,fizikai síkon az Ikrek és a Mérleg ajánlott. Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas -jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet.


Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Ha pénzről van szó, nem szabad a megérzéseire hagyatkozni, mert ezek tévútra vihetik! Ha valaki olyasmibe akarja belerángatni, amiről rossz véleménye van, maradjon állhatatos és utasítsa el az illetőt. Friss napi horoszkóp IKREK csillagjegyűeknek - Nézze meg a mai horoszkópját és tudja meg, mi vár ma Önre!


Ikrek c Az év utolsó hónapját legszívesebben a barátai körében tölti majd el, m. Rák d December során az emberi kapcsolatai erősek és harmonikusak lesznek, vi. Oroszlán e Az esztendő utolsó hónapja során az Oroszlán kedvére kiélvezheti a hoss. Lehetséges, hogy egyes jövővel kapcsolatos tervei kezdenek megalapozottak lenni. Ha van utazással kapcsolatos terve, különösen, ha rövid távú kirándulásról van szó, akkor semmit se bízzon a véletlenre és mindenképpen menjen biztosra. Szerelem Szeretné átnevelni a kedvesét, de ez már eddig sem ment önnek, és persze ezután sem fog menni.


Ez persze megint azzal járhat, hogy önnek kell lemondania bizonyos dolgokról, és megint a háttérbe szorítottnak érezheti magát. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések