2018. december 11., kedd

Iphone 8 előlapi üveg

Iphone 8 előlapi üveg

A hajszálrepedés még annyira nem is lehetett zavaró, viszont a kagylós oldalsó törésből. Rendeld kedvezményes áron a Telenortól! Ingyenes kiszállítás nap alatt. Az előlapi kamera cseréjére önmagában nagyon ritkán van szükség.


Ilyenkor a kamera természetesen külön is cserélhető! Tokok, átalakítók, kábelek, töltők, dokkolók. Dizájn – Üvegből formázva. Check Out Top Brands On eBay.


Elöl-hátul üveg dizájn. A legellenállóbb üveg okostelefonon. A legnépszerűbb kamera továbbfejlesztve. Az eddigi legerősebb, legintelligensebb okostelefonchip.


Egyszerű töltés vezeték nélkül. Elképzelhetetlenül realisztikus AR-élmények. Apple szerviz és szaküzlet.


A Speedshopnál kapható edzett kijelzővédő üveg megadja azt a biztonságot, amire vágysz. A világ legnépszerűbb kamerája még jobb lett. Egyes termékek képei közösek, nem egyenként készülnek és nem tükrözik a termék valódi megjelenését (például kijelzővédők, tokok).


Fill Your Cart With Color today! We shop and deliver, and you enjoy. New Electronics Deals Every Week. Ez a sok újítás persze nagyobb házzal is jár.


A hátlapi üveg általában leesés következtében szokott sérülni, megtörik. A munkafolyamat időtartama kb. Bármilyen terepre is készülsz, nálunk találsz ahhoz igazodó védelmet!


Vezeték nélküli töltés, a maximális kényelemért. Azon túl, hogy ez hogyan néz ki, a legnagyobb kérdés az, hogy mennyire strapabíró. Amikor feltesszük magunknak a kérdést, hogy megéri-e váltani vagy maradjunk inkább régi telefonunknál, mindenki más kritériumok mentén mérlegel – írásunkban arra. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Okostelefonok között példátlanul ellenálló üveg és az eddiginél erősebb, űrtechnológiai minőségű alumíniumszegély borítja. Ellenáll a pornak és a víznek. Az itt megadott hitelkonstrukciók csak online hiteles fizetési mód és házhozszállítás esetén érvényesek. Retina HD-kijelző True Tone technológiával.


A végleges hitelkonstrukció kalkulálása a rendelés leadása után történik. Gyári minőségű, de utángyártott előlapi üveg , kerettel. Ha csak az előlapod sérült, erre az alkatrész. Try Drive Up, Pick Up, or Same Day Delivery.


Get the best gadgets delivered to your doorstep in as little as hours.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések