2018. december 27., csütörtök

Hétvégi programok észak magyarország

Programok , rendezvények, programajánló. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Fesztiválok, események, rendezvények, programok. Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Nógrád megye és Heves megye turisztikai programajánló eseménynaptára. A szabadtéri néprajzi múzeum az Észak -Tiszántúl sokszínű népi építészetét, hagyományait őrzi és mutatja be.


A falu- központban kézműves műhelyek, iskola, tűzoltószertár, harangtorony, templom, száraz-malom, valamint szatócsbolt meg kocsma. Budapesti programok családoknak, gyerekeknek. Az összes hétvégi program egy helyen. A község múltja a történelmi középkorra nyúlik vissza, a Füzéri vár a mai napig a község központi eleme, fő turisztikai látványossága.


Szent István mellszobrának felavatása a katolikus templom előtti téren. A szobor a település korábbi polgármestere, Kolenkó Gábor és családja adománya. A Bükki Nemzeti Parkban, Egertől észak -keletre található Felsőtárkány, amelynek közelében fakad a bővizű Szikla-forrás. A festői szépségű táj a tóval kedvelt kirándulóhely. Innen indul a keskeny nyomtávú vasút, mellyel a Bükk-hegységet felfedezhetjük.


Hétvégi programok észak magyarország

Családos programok , programok gyerekekkel, kultúrális programok , koncertek, fesztiválok, gasztronómiai rendezvények, vásárok, egyéb hétvégi események naptára. Itthon az ősz százszínű táj, indulj el, és rád talál! -csatornánkon számtalan kedvcsináló film vár! A számos érdekesebbnél érdekesebb észak -magyarországi vár közül talán a siroki az egyik legegyedibb. Különlegessége, hogy – a hazai várépítészetben egyedüliként – a vár a sziklatömb tetejére és a szikla belsejébe is épült. Ha Ön rendezvényszervező kérjük kattintson ide!


Magyarország , a csodák forrása. Hirdessen Ön is a FESZTIVÁL. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Hétvégi programok észak magyarország

Dunántúl nagy csodáját, a Balaton-felvidéket. Az előző évekhez hasonlóan koszorúzás, fáklyás felvonulás, koncertek, családi programok is lesznek a budapesti, központi ünnepségeken, de több helyszínen is tartanak megemlékezést a város új vezetői. A Tekla Villa Visegrád város központjától csupán km-re van, mint zöldövezeti üdülő, rendkívül csendes és nyugalmas pihenést tud biztosítani.


Pihenés, szállás és aktív programok az egész családnak. Hétvégi kikapcsolódás a Bakonyban. A régiók sorrendje a NUTS felosztását követi. Belföldi utazás szép kártyával, belföldi utazási irodák és minden fontos infó belföldi utazás témában.


Mire érdemes figyelned utazás előtt – a legjobb válaszok nálunk vannak. A sípályáktól a 3D mozin keresztül a kalandparkig, hozzánk minden közel van. Válogass értékelések, képek, leírások alapján, és foglalj szállást a közelben.


Egri kirándulásunk alkalmával látogassunk el a környékbeli településekre is: Egerszalókra, Noszvajra, Bélapátfalvára és Szilvásváradra. Válogatott hétvégi és szabadidő programok , élmények fóruma - Irány a pihenés! INGYENES szabadidõ, rendezvény hirdetési portál.


Rendezvények, party, koncert, kiállítás, vásár, színház, gyermek. A Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ 11. A kastélyok világa egyszerűen megunhatatlan, főleg, ha mindig van valami újítás.


Festetics Kastélyban is. Az idei nyártól megnézhetitek a térbeli olvasókönyvet, a Pálmaházat, a felújított kastélyparkot és az interaktív kiállítást. Hévízkútjából fokos víz tör a felszínre, amely jelentős mennyiségben tartalmaz kalciumot, magnéziumot, hidrogén-karbonátot, fluoridiont és szulfidot. Ezzel a MOL megjelölt töltőállomásain literenként forintos kedvezménnyel tankolhatnak, és bekapcsolódhatnak a Multipont akcióba is.


Hétvégi programok észak magyarország

Szállás, wellness, kikapcsolódás. Wellness szálloda ajánlatok, akciós wellness hétvégék és hétköznapok, családi utazások, kedvezményes szállás ajánlatok egy helyen. A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a szürkületből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések