2015. szeptember 10., csütörtök

Állatorvosi rendelő

Állatorvosi rendelő

We are traditionally in the forefront of education, providing world-class education and a lifelong career. Egy régóta működő klinikát szeretnénk bemutatni új színekben. Patócs Andrástól, aki megérdemelt nyugdíjazását tölti. Sok gazdiban legalább egyszer felmerül a kérdés, vajon jót tesz-e a kutyájával azzal, hogy ivartalaníttatja.


Budapest, Homoktövis u. Sokakat aggodalommal tölt el a gondolat, hogy műtétnek vessék alá kedvencüket, illetve félnek az esetleges kellemetlenségektől, amelyek a beavatkozás után várhatók. Szolgáltatásaink kisállatok részére: -kötelező és egyéb. See actions taken by the people who manage and post content.


Rendelő - Győrújbarát, Gyorujbarat, Hungary. Pestszentlőrincen található, pár percre az M és Mautópálya kereszteződésétől. Bővebben az elérhetőségekről.


Állatorvosi rendelő

Cégünk filozófiáját már a rendelő neve is sugallja, miszerint nálunk középpontban (fókuszban) a kisállatok állnak. A munkák során arra törekszünk, hogy a tulajdonosok megfelelő tájékoztatásban, a kisállat pacienseink pedig színvonalas ellátásban részesüljenek. Berettyóújfalu szentmártoni városrészében.


Kisállatrendelőként működünk, ebből adódóan főként kutyák és macskák részére nyújtunk belgyógyászati, szülészeti és lágysebészeti ellátást. A nyitvatartás a többi napon a szokásos lesz. Olvassa a Rexpressz Állatorvosi Hírlevelet!


Hírlevelünket megtekintheti oldalunkon, vagy akár fel is íratkozhat rá. Szeretettel köszöntjük honlapunkon! Pécs városában elsőként állatgyógyászatra tervezve. Célunk, hogy teljes körű ellátást tudjunk biztosítani kisállat gyógyászat területén.


Pontos rendelési idő és nyitva tartás az oldalunkon. Be kéne ugranom a MINIVET-be egy szurira! Mindjart ott is vagyok! Ha a Laura lesz bent ráülök a lábára!


Állatorvosi rendelő

Ha az Ildidő lesz bent, akkor az övére! Biró Ferenc, állatorvos, kisállatgyógyász szakállatorvos, Tel. Autóbaleset, építkezési baleset, mentő és sok titokzatos betegség nyomába eredünk ebben a mesében Kisfiam, N. Adatainak kezeléséről bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóból tudhat meg. Kedvenceink gyors és eredményes felépülésére törekszünk, miközben nyugodt légkört biztosítunk részükre.


Kérjük, böngéssze weboldalunkat bővebb információért valamint hívjon fel vagy térjen be hozzánk. A Szamóca állatorvosi szakrendelő weboldalán! Korszerű műtőnkben lágyszöveti, csontsebészeti műtéteket végeznek kollégáink, ultrahangos és RTG diagnosztikai centrumunk lehetőséget biztosít az azonnali véleményezésre.


A munkatársaink elkötelezett szakemberek, akik a színvonalas állategészségügyi ellátás érdekében dolgoznak. Természetgyógyászat és homeopátia állatoknak! Ugyanakkor fontosnak érezzük, hogy az Ön állatorvosi rendelője legyünk, amire nyugodtan rábízhatja a kedvencét, számíthat a bajban és annak megelőzésében, és ahol otthon érezheti magát. A gyakorlati félévben a kisállatgyógyászati gyakorlatát az ÁllatorvostudományiEgyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékén, valamint rendelőnkben végezte.


Fővárosi állatorvosi rendelők, állatkórházak, elsősegély.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések