2015. szeptember 11., péntek

Kiadó családi ház budapest 19 kerület

Kiadó családi ház budapest 19 kerület

Felújított családi ház szoba, 160Nm, xix. Felső szint: külön nyíló szoba, közlekedő, fürdőszoba (zuhanyzós), Wc Maximum fő részére Kaució összegéről érdeklődni szíveskedjenek! A 130-nm-es családi ház. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az felújításnál a minőség, igényesség és az otthonosság volt az elsődleges szempont. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Kispesti lakótelep SHOP MARK-hoz közeli szakaszán, egy emeltes ház 10.


Rendessy telepén található, m2-es, szobás, teraszos, jó állapotú kertes családi ház , örökölhető bérleti jogát. Az ingatlan tágas, nagy terekkel rendelkező, hálószobás, fürdőszobás, szintenként nappalival. A ház felújítása múlt héten.


Kiadó családi ház budapest 19 kerület

Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Csodálatos helyen, csodálatos ingatlan! A lakótérben a hidegburkolat alatt padlófűtés, a. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. Vállalkozásnak kiadó iroda vagy egyéb célra ház 130nm XIX. Villanytelepnél kiadó egy teljesen felújított, hőszigetelt (különnyíló) szobás 120nm-es, teraszos, bútorozatlan, szintes, központi fűtésű családi ház.


Kiadó családi ház Törökbálinton rövid vagy hosszútávra. Eladó lakások, családi házak, eladó ingatlanok a 16. HA NEM CSAK EGY LAKÁSRA VÁGYIK, HANEM EGY. A földszinten az étkezős konyha nm-es.


A fürdőszoba a földszinten a toalettel egybe míg az emeleten külön található. Családi ház 6M Ft. Bérbeadó budapesti és környéki lakását, ingatlanát hirdesse nálunk, mert egyszerre ingatlan hirdetési portálon kínálhatja ingatlanát! Mátyásföl Arany János utca.


Ha Ön éppen eladó ház , eladó családi ház , eladó társasház, házrész, ikerház vagy sorház vásárlását tervezi, jó helyen jár. Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Sasadi út csendes mellékutcájában, önálló 1m-es, nagy ősfás telken található, szobás, részben. Rákoscsabán kiadó egy családi ház felső szintjén lévő nm-es egyszoba, nappalis lakás.


Kiadó családi ház budapest 19 kerület

Közös bejárata után külön lépcső vezet a felső szintre. Bútorozottan vagy bútorozatlanul kiadó. Konyhája szagelszívóval és gáztűzhellyel szerelt. Otthonosan berendezett és mindennel felszerelt 35nmes kis ház.


Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Budakeszin kiváló helyen családi ház hosszú távra kiadó. Csepelen,csendes zöldövezeti részen kiadásra kínálunk egy nm nagyságú és. Alkalmas mind lakás, mind iroda, vagy akár egyéb intézményi használatra.


Parkolni a kertben, és a ház előtt, az utcán is lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések