2015. szeptember 22., kedd

Oroszlánkirály 3 szereplők

View Mobile Site UnderMine EndgameHonest UpsideDown. A harmadik legnagyobb bevételt hozó animációs film (az első a kézzel rajzolt rajzfilmek kategóriájában) mind az Egyesült Államokban, mind világviszonylatban. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül, ami képes weboldalak megjelenítésére és internetezésre. Figyejj leírom neked megpróbálom a legérthetõbben azé oroszlánkirály mert ez végülis az oroszlánkirály csak timon és pumba szemszögébõl és mivel én imádom tomint és pumbát mondom PUMBÁT nem bumbát ezé nekem ez a kedvenc részel szóval csak nem nézhetetlen.


Oroszlánkirály 3 szereplők

Ha valamelyik cikkből kerültél ide, arra kérünk, lépj vissza, és pontosítsd benne a hivatkozást , hogy ne erre az egyértelműsítő lapra, hanem közvetlenül a kívánt. Az oroszlánkirály -trilógia e rendkívüli. Apja már gyermekkorában meghal, ezért Zordon elűzi és árva lesz. Timon és Pumba talál rá és ők nevelik fel.


A film leírása:Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Hakuna Matata mesében, persze a gyerekeknek ez a legtöbbször. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon nem nézi jó szemmel a jövevény érkezését, és gonosz tervet forral. Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. Utálja Zazut a papagájt.


A megjelenő oldalon lépj tovább, majd várd meg a másodpercet az oldalon, és a letöltés automatikusan elindul. Amennyiben nem indul el azonnal a letöltés, kattints az oldalon megjelenő direct download feliratra. Amerikai animáció, dráma, kalandfilm, musical, vígjáték, rendezte: Rob Minkoff - Roger Allers, átlaga: 3. Sokszor szegte meg a szabályt. Jó barátja lesz ellenségének Kovunak.


Simba nem engedte meg, hogy barátkozzon. E filmből végre megismerhetjük a klasszikus történetet a varacskos disznó és a sivatagi kutya szemszögéből. Az állatok királyának, Mufasának első fiúgyermekeként Szimba a trónörökös. A dzsungel állatai tisztelettel bánnak a rettegett, de igazságos király gyermekével, így Szimba életének első hónapjai gondtalanul, boldogságban telnek. A megható, tanulságos történet, a mókás szereplők , a fülbemászó dalok azóta is velünk élnek – sokaknak a gyerekkorát képezték.


Oroszlánkirály 3 szereplők

De a nosztalgia, azon túl, hogy megszépíti az emlékeket, kiváló termék is. Felraktam egy új menüpontot, amiben megnézhetitek a szereplők életüket. Még valamit szeretnék kihirdetni! Végre megcsináltam a baltós oldalam is. Filmnézés közben gyakran olyan mélyen beleéljük magunkat a történetbe, hogy még a legnyilvánvalóbb filmes bakik is elkerülik a figyelmünket.


Játszótársak, az előző két szériához hasonlóan, epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A már jól ismert szereplők mellett megismerkedhetünk új karakterekkel is: a kalapját vesztett Gombával, a titokzatos Csillaglánnyal, a kürtős kalácsokat árusító Bodobáccsal és. Ezen kívül a két jó barát a következő részben is szerepelni fog, sőt rendelkeznek önálló rajzfilmsorozattal is. Garfield Gondos Bocsok Csodaországban GrimHolle Anyó Gru Gru Gru Gyuszi Nyuszi Kalandjai Hamupipőke Hókirálynő : Tűz és Jég Hotel Transylvania Hős6os Hupikék törpikék Hüvelyk Panna Ico, a bátor lovacska Így neveld a sárkányodat Így neveld a sárkányodat! Jégkorszak Jégkorszak 2. Mindenki tudja hogyan csalta csapdába a gonosz Zordon a trónörökös kisoroszlánt, és hogyan áldozta fel életét fia megmentésére az állatok királya.


Kérjük, adja meg a filmcímeket a jobb keresési eredményekhez. Oroszlankiraly Hd Teljes. Hát ez számomra nagy csalódás volt sajnos. Az őtlet nem rossz de nem egyedi már yutun voltak fent hasonló amatőr feldolgozások talán innen vették az ötletet a készítők is.


Szimba bemutatásakor például az állatok valójában a hátsó sorban ágaskodó Pumba szellentése miatt borultak a földre. Bár oldalunkon már számos alkalommal mutattunk az ún. Az eredeti változat a 90-es évek elején jelent meg, tisztán animációval és akkor egy kor gyerekei, tinédzserei és ifjú felnőttjei látták (sokszor a gyerekeikkel együtt).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések