2015. szeptember 24., csütörtök

Nyilas vízöntő

Nyilas és Vízöntő jegyűekben közös vonás, hogy változatos munkára van szükségük, az ismerten túli, új dolgok vonzzák. A pénzszerzés csak másodlagos érdek náluk, nem is képesek jó bánni a pénzzel, nagyvonalúak, jótékonykodók, s bár nem élnek fényűzésben, valahogy mindig képesek megőrizni anyagi biztonságukat. Vízöntő – Nyilas páros családi horoszkóp Vízöntő és Nyilas jegyűek örömteli, boldog házaséletre számíthatnak. A magabiztos Vízöntő mindig a saját útját járja, nehezen adja fejét a házasságra, mely esetleg gátolhatná szabadságában, ám a vele hasonlón gondolkodó Nyilasban tökéletes társra talál.


Nyilas vízöntő

Holnapi horoszkóp - Nyilas. Minden közelgő esemény jegyezzen fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépébe, hogy még véletlenül se feledkezhessen meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében van, higgye el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehet.


Társnak szellemi kihívás a Vízöntő és a Halak,fizikai síkon az Ikrek és a Mérleg ajánlott. Nyilas-Vízöntő : Jó párosítás, általában kitűnően kiegészítik egymást az életben. Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mindketten szeretik a társaságot, sok barátjuk, ismerősük van, szívesen járnak szórakozni, mulatni, egyáltalán nem otthonülő típusok.


Nyilas vízöntő

Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Egy Nyilas társasága üdítő és szórakoztató számodra, mivel legalább olyan merész mint te. Sok izgalmas kalandban lehet részetek együtt. Mindkettőtöknek vág az esze, és képesek vagytok követni egymás gondolatmenetét, amit te nagyra értékelsz.


Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. A Vízöntőnek imponál a Nyilas dinamizmusa, humora, a Nyilas pedig rajong a Vízöntő eredeti, máshoz nem hasonlítható jelleméért. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk.


Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Szexuális életük mindkettejük számára frusztráló, de ezt leginkább a Nyilas fogja megérezni. A Nyilas gondtalan és felelőtlen játékosa az életnek.


Nem a legtanácsosabb kapcsolat, sikertelen házasságra van kilátás. Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas -jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet. Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Amíg a Vízöntő aszcendens negatívan működik, addig a szülött hajlamos felelőtlen lenni, más szabad akaratát semmibe venni, és azt hiszi, hogy a szabadságát a bármit - megtehetek viselkedés és gondolkodás határozza meg. A Vízöntő másik aspektusa a kollaboráció, az új ötletek, a mentális, szellemi kommunikáció. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A Vízöntő jellemző tulajdonságai:A Vízöntő jegyben születettek kettős jelleműek. Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó. Nem tűri a korlátokat, olykor láza nem törődik a szabályokkal és hirtelen. Nagy szex horoszkóp – Nyilas , Bak, Vízöntő.


Nyilas vízöntő

Szex horoszkóp sorozatunk most sokkal részletesebb lesz. Megpróbáljuk teljesen kielemezni a csillagjegyeket és a szexet. A mi tanácsadóinknál nem tabu a szex, bátran keresheted őket ilyen témában.


Nézd meg a cikk ajánlót is, sok olvasnivalót találsz, ha pedig konkrét. A nyilas gyermek: A nyilas szülött gyermek általában mást csinál és mon mint amit gondol, de mindez arra irányul, hogy elnyerje minden egyes családtagja és ismerőse rokonszernvét, ami rendkívül fontos a számára. Vízöntő k Az ez alatt a levegő jegy alatt született emberek két bolygó uralma ala. A független Nyilas respektálja a Vízöntő szabadságszeretetét, de rosszul viseli érzelmi ridegségét. Nehezen jön ki a földi jegyekkel.


Bika munkateljesítményét, de nem tolerálják egymás igényeit, és hajlamosak egymás akadályozására. Az állatöv kilencedik jegye, ahol a Nap elhagyja a téli napfordulót. Nyilas i Decemberben némi visszaesést fog tapasztalni az élet több területén is,.


Azt hiszi, nagyon szerencsés a szerelemben, és bár mi tagadás rajzanak ön körül az ellenkező nembeliek, de nem kizárt, hogy valaki még nagy bajt hoz a fejére. Egy kétségtelenül fantasztikus éjszakáért, egyszer még nagy árat kell fizetnie, ha megfeledkezik az óvatosságról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések