2015. szeptember 21., hétfő

Kaució nélküli albérlet budapesten magánszemélytől

A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. Kiadó albérletet, szobát keresel? Albérletet, kiadó lákást keresel Budapesten ? Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Oktogonnal kiadó kis garzon nagyon kedvező áron! HÓNAP KAUCIÓVAL bérelhető takaros,olcsó fenntartási költségekkel rendelkező lakás. Szépen berendezett állapotban,világos ,mindennel felszerelve.


Bármikor megtekinthető,illetve költözhető. Havonta több millióan választják az ingatlan. Válogass az alábbi Budapesten kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén.


Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Kaució mentes albérletek - Budapest , Hungary - Rated 3. Keressen a Kiadoalberlet. Nálunk megtalálod amit keresel. Térképes albérletkeresés.


Ingyenes hirdetésfeladás. Szoba ( albérlet ) - Budapest X. Teljesen berendezett bútorozott szoba kiadó egyedülálló független hölgynek egy egyedül élő férfinél. Olcsó lakás albérlet hirdetések.


Minden típusú autó bérlése Budapesten és országszerte. Személyautók a legnagyobb választékban. A közlekedés minden irányból tökéletes a villamostól pár percre. A kaució megbeszélése esetén azonnal költözhető az ingatlan.


Téglalakás, kis rezsi, merkélyes, parkos környezet, egyedi gázfűtés, Örs és Pillangó u között, a Padlizsán u-ban. Gyermektelen párnak, egyedülállónak. Szállás dolgozók részére!


Bevásárlási lehetőség kb. Spar, Penny és egyéb üzletekben. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában!


Diószegi Sámuel utcában, Kőris utcára néző ablakokkal, teljes körűen felújított, III. DECEMBER 01-től minimum egy évre kiadó, kulturált lift nélküli házban. Szeretnénk, hogy ügyfeleink megelégedve a jövőben is minket válasszanak, ezt a érdeket szem előtt tartva végezzük úgy munkánkat ,hogy ügyfeleink egyedi igényeit is próbáljuk kielégíteni. Sajnos, úgy látom az adminok nem törődnek az oldallal! A kisebb lakás 80mkét szoba összkomfort, a nagyobb lakás 112mhárom és félszobás.


Találjon otthont néhány hónapra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések