2015. szeptember 11., péntek

Mi a szerelem idézetek

A szerelem nem egy érzés. Pontosabban, mindig is azt hittem, hogy érzések sorozata a csúcstól a legaljáig, de éppenséggel egy hajtóerő, amely az elme motorjából jön, az elme akaró részéből, az elme vágyakozó részéből, az elmének abból a részéből, amikor odanyúlnak egy darab csokiért, amikor meg akarják kapni azt az előreléptetést a munkahelyükön. De az ember hiába tudja mindezt a szerelemről, mégsem képes neki ellenállni, mert éppúgy vonzza és csábítja, mint a hosszú alvás, ami tárt karokkal várja és hívogatja. Mert az az egy pillanat annyira jó, annyira varázslatos, hogy újra és újra át akarjuk élni. Paulo Coelho) “Szerettem őt, ezért menni hagytam a maga útján.


A világon az egyik legélvezetesebb állapot, amely nemcsak másodpercekig tart. Egy örömteli őrület, az érzelem, amely egy párkapcsolat mesteri fűszere. Izgat és nyugtat, felhevít és lehűt egyszerre.


Azt kérdeztem magamtól, tudom-e egyáltalán, mi az, amit keresek, mit jelent a szó, hogy szerelem a maga tiszta és érintetlen tartalmában? Mindig is nagyon szerettem a Balatont. Csak úgy, elvárások nélkül, önmagáért.


Rövid idézetek azokról az értékekről, amik két embert össztartanak egy párkapcsolatban. Szerelem , szeretet, őszinteség és az egymás iránti tisztelet. Az emberek nagy része egész életében ugyanazokat a hibákat ismétli meg minden egyes kapcsolatában. Szerelemeghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erős, hogy fölemel bennünket, s annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van reánk, mint nekünk őreá.


Olyan, mint a háború, az éhínség, vagy az olajszennyezés, egy idő után már nem emlékszünk, mi tett minket boldogtalanná a történelemben. Második alkalommal talán még nehezebb szembesülni a ténnyel, hogy nem szeretnek viszont, akkor már tudo mit éreztél az első csalódáskor. Reggelente mosollyal ébredni, még ha zord is odakinn a világ Lehunyni a két szemed. Aztán felnézni az égre, érezni a nap melegét Még ha felhő is takarja, lelkedben találni fényét.


Mi a szerelem idézetek

Te vagy a sorsom, ellenségem, végzetem. Sokan gyengeségnek tartják a szerelmi bánat nyílt felvállalását, de én ezzel nem értek egyet. Mert mi lehet emberibb annál a mély megrendülésnél, amelyet a szerelem elvesztése vagy más veszteség miatt élünk át? Johannes Hinrich von Borstel.


Különösen nagy jelentőséget kapnak ezekben a folyamatokban a jutalmazó rendszer kérgi és kéreg alatti területei, amelyek – a jutalmazó, örömszerző tevékenységekért felelős – dopaminrendszerhez kapcsolódnak. A megfogalmazásban pedig segítenek a következő szebbnél szebb idézetek a szerelemről. A kezdeti szerelem lángoló. Stendhal Soha nem volt szerelmes, aki mondja, hogy rabság a szerelem. Szárnyat ád ő, és nem rabbilincset.


Mi a szerelem idézetek

Hát egyszerűen az, hogy a szerelem örök, emberfeletti és titokzatos erejével megszünteti a magányt, eloszlatja a távolságot két ember között, lebont mindenféle mesterséges választófalat, melyet társadalom, nevelés, vagyon, múlt, emlékek emeltek közénk. Mi a szerelem a nő és a pasi szemében? Tweet Szenvedély, szerelem , mámor, megszállottság, vágy, viszketegség – ezen szavakkal írjuk le azt az önkívületet, eufóriát, révületet, gyönyört, amelyet így vagy úgy, szinte mindenki átélt valamikor. Töltsd ki Mi voltál előző életedben?


Sajátodat is elküldheted és közzétesszük. A tiéd vagyok, örökké a tiéd. Pearson “Amíg a szívem utolsót nem dobban, szeretni foglak az életemnél is jobban. Vègtelen Szerelem idèzetek.


Mi azt hisszük, hogy az a valóság, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a senkihez sincs közöm életérzése. Minden szerelem a fejünkben kezdődik és végződik.


Robert Merle Úgy látszik, valamiféle titkos törvény van rá, hogy a nagy szerelem csak egy másik ember boldogtalansága árán lehet a tiéd. Boldogság idézetek : A legszebb boldogság idézet. Vajon melyek a legjobb boldogság idézetek ? Amik akár már önmagukban is jó érzést, boldogságot keltenek? Egyáltalán lehetséges ez?


Mi azt gondoljuk, hogy lehetséges – mint ahogy maga a boldogság elérése is lehetséges. Mikor elhagyott a szerelem , mikor romokban hevert az életem te ott voltál ezzel bebizonyította nekem h. A harmónia nem más, mint a tiszta szerelem, hiszen a szerelem maga is egy versenymű. Lope de Vega ~ Love is but the discovery of ourselves in others, and the delight in the recognition.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések