2015. szeptember 18., péntek

Vidanet digitális extra csomag

A csomag mellé díjmentesen biztosítjuk a Vidanet Move szolgáltatást, így bárhol, bármikor, már tableten és okostelefonon is követheti kedvenc műsorait, ehhez mindössze szélessávú internetkapcsolatra van szükség. Részletekért kattintson! A weboldal további böngészésével hozzájárul a sütik használatához. Szeretné igénybe venni a szolgáltatást? Akkor töltse le az alkalmazást, és indulhat is a korlátok nélküli tévézés!


A Digitális Alap csomagban több mint csatorna található, melyek közül számos HD minőségben érhető el. A legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi adók mellett sport-, dokumentum-, film-, zene- és gyermekcsatornák színesítik a kínálatot. A töröcskei szolgáltatási területen élő Vidanet -ügyfelek évente alkalommal díjmentesen hordozhatják vidanetes kábeltévé-, internet- és telefon-előfizetésüket a kaposvári és töröcskei szolgáltatási terület között. A szolgáltatás mindig csak az egyik helyen él, a másik helyen arra az időre szünetel.


Hangolja át TV-jét, ha vidanetes! Lesz egy digitális extra csomag is, több új csatornával. A Vidanet tájékoztatása szerint januárban tovább bővül a digitális kínálat, amely a hagyományos, analóg szolgáltatásnál sokkal jobb kép- és hangminőséget biztosít. Kérjük, adja meg adatait! Az olimpiai játékok ideje alatt az Mcsatorna is elérhető a Vidanet online tévészolgáltatásában.


A Vidanet Move online tévészolgáltatás a legnépszerűbb digitális csatornákat teszi elérhetővé Android és iOS készülékeken egyaránt. A pontos analóg és digitális csatorna sorrend megtalálható a Vidanet honlapján. A Moziverzum és a Jocky TV csatorna is első adáspercétől kezdődően elérhető lesz a Vidanet kínálatában. A FilmBox Live applikáció éppen erre ad lehetőséget. Szeptembertől a Digitális Extra csomag és a FilmBox prémium csomag előfizetői a Vidanetnél minden eddiginél színesebb kínálatot kapnak teljesen díjmentesen, amelyet így reméljük, egyre többen használnak majd ki” - mondta az új FilmBox country manager, Fülöp Tamás.


Az év elején ismét több változás történt a Vidanet Zrt. A lapunkhoz eljutott panaszok többsége azt kifogásolja, hogy az Eurosporta digitális családi csomagból az extra csomagba került át, illetve sokan. Ha Ön Vidanet Filmbox vagy Digitális extra csomag előfizető, akkor ezen időszak alatt a Filmbox Live szolgáltatását is élvezheti egy egyszerű.


Ha megrendeled bármely digitális csomagunkat, mi változatlan áron, de digitális minőségben biztosítjuk párhuzamosan az eddig analóg módon sugárzott, Extra csomagunk csatornáit is. Mini csomag mellé is lehet digitális csomagot rendelni, így a legkisebb csomagra előfizető ügyfeleink. Hasonlítsa össze több mint internet-, TV- és mobilszolgáltató ajánlatait, nézze meg, hogy elérhető-e önnél és rendelje meg akár azonnal a Telenet. Extra csomagok Extra csomag szolgáltatásunk során prémium csatornák igénybe vételére van lehetősége.


What do you need for using Vidanet Move? Broadban at least Mbps connection. The use of this application generates network traffic!


Természetesen kikerül a kínálatbó a sugárzás megszűnése miatt a C a SportM és a Sundance TV. A csomagban a kódkártya benne van, nem kell külön kosárba rakni. A Viasat Nature tévécsatorna idén a felelős állattartás mellett tette le a voksát.


A Vidanet kábelszolgáltatóval közösen most rászoruló állatok családkeresését igyekszik könnyebbé tenni. UPC TV Premium digitális lakossági tv csomag Horizon Go-val, Műsorvisszanézővel, digitális tévécsatornákkal akár HD minőségben. Vidanet digitális platformján is elérhetővé válik hazánk első 3D csatornája, az m3D. Július másodikától egészen augusztus 12-éig, a londoni játékok záróeseményéig a Vidanet előfizetői az m3D csatornát is élvezhetik otthonukban, így nyomon követhetik a térhatású adást, ha erre alkalmas (3D megjelenítésre képes) televízióval rendelkeznek.


Vidanet digitális extra csomag

B multiplexe, a helyszín Somogy megye, Siófok. Családi csomag is előfizethető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések