2015. szeptember 30., szerda

Futómű gyakori kérdések

F Astrámon tegnap tűnt fel először, hogy nagyon kicsiket (max1-2mm), de folyamatosan rángat a kormány jobbra-balra. Ez csak futómű beállítási probléma vagy valami más lehet? Az FK nem egy top minőség.


Amúgy nem hinnám, hogy állítgatni fogo mert nyűg. Olyan problémám lenne, amit igazából csak most vettem észre, most jelentkezett először. Egyenes úton illetve jobb kanyarban sem hallatszik semmi hang, viszont bal kanyarban rezonáló hangot hallok valahonnan, szerintem a futóműből jöhet, de ez nem biztos.


Futómű állítás kell, vagy sem? A futómű ellenőrzése és beállítása mindenképpen ajánlott meghatározott időszakonként, illetve a téli és nyárigumik cseréje esetén. A Méta autószervíz szerencsére ez ügyben is a rendelkezésére áll, a környék legkedvezőbb áraival, ugyanis nekik az Ön biztonságos utazása az első.


Futómű gyakori kérdések

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Valaki már járt hasonlóan hátsó futómű kopogásával? Fiat Stilo-m bal hátuljából jön egy kopogó hang, ha egyenetlen úton megyek, és koppan ha gödörbe vagy kátyúba megyek.


Please try again later. Keverhetem az eltérő színű fagyállókat? A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Gyakran Ismétlődő Kérdések. Mennyibe kerül az autóm megvizsgálása?


Futómű gyakori kérdések

Bevizsgálási díj nincs, vagyis a hiba megállapítása ingyenes kisebb, egyszerűbb hibáknál. A gázrugó rugó jellegű gépelem, melynek kitoló vagy behúzó erejét a hengerbe töltött nagy nyomású gáz adja. Korszerűbb, és használata bizonyos szempontokból előnyösebb a hagyományos acélrugókkal szemben. Mi a teendő, ha a kardántengelyhez köthető problémát tapasztal? Bocsi a kicsi betükért.


Honnan tudható, hogy mennyi a gépjárművem CO2-kibocsátása? A tulajdonos ezt látva beszerezte az új gumiharangot, ami pár száz forintos alkatrész. Már rozsdásodott az axiális gömbcsukló. Megtisztitva, gumiápolóval lefújva, normál nyomáson. Egyenetlen gumikopás és felni hiba miatt felszerelés előtt szinte kötelező a centrírozás.


Futómű gyakori kérdések

Van valami követelmény az éppen nem használatos gumik tárolásánál? A rossz futómű miatt az abroncsok egyenetlenül kopnak, amely szintén a jármű rossz kezelhetőségéhez vezet. A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság meghatározó szerepet tölt be. Mind sérült futóművű –(első kerék meghajtású), mind sérült kardántengelyű (hátsókerék meghajtású) autót tudunk menteni.


El tudják-e szállítani az autómat úgy, hogy a kulcsom benne van és az autóm bezáródott? Gyakori kérdések Autómentés Sérült futóművű autót tudnak-e szállítani? Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A mindennapi életben gyakran hallunk vagy olvasunk olyan rövidítéseket, kifejezéseket, fogalmakat, amelyeket nem ismerünk és nem is értünk.


Ezeket igyekeztünk egy csokorba gyűjteni, mellyel reméljük, hogy segíthetünk még jobban eligazodni az autós szakma területén. Kovács autóalkatrész webshop széles kínálattal, kedvező áron! Minőségi alkatrészek webáruháza, alkatrész vásárlás garanciával, akár ingyenes szállítással!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések