2015. szeptember 9., szerda

Tv2 hu anya

Tv2 hu anya

Please try again later. A FEMCaféban Suzy adta elő az Anya csak egy van című sláger, amir kislánya tündérien táncolt. A cserfes kislány, Melek nem a mindennapi gyerekek életét éli. Cengiz váltságdíjat követel Zeyneptől.


Turna szökni próbál, de kevés sikerrel. A pénzátadás rosszul sül el. Czippán Anett jövőjébe is belelesett, eszerint újra anyai örömök elé néz a műsorvezető.


Nézd vissza az epizódokat! Ildikó elárulta, lányának fogalma sincs, hogyan szokott ő próbálni, néha rémes állapotok. Zeynep mindenre képes a lánya védelmében, ezért azonnal felkeresi Alit. Gönül nagyon megszereti Turnát. Elkezdődik Victoria tárgyalása, Andres és Arturo mindent megtesznek,.


Elena úgy érzi mintha Julio folyamatosan figyelné és a hangját is hallja, ezért aggódik, hogy ismét megőrült. Sühan, apja kiszámíthatatlanságára hivatkozva megkéri Cesurt, hogy menjenek el. Korhan mindenképpen eltanácsolná Hülyat, de Cahide természetesen kiáll mellette.


Maia rajtakapja anyját, miközben Ferney-vel ölelkezik. Azt hiszi viszonyuk van. Pablo bajba kerül, amikor ellopják a táskáját.


Tv2 hu anya

Keywords are extracted from the main content of your website. Sule egy utolsó esélyt kér a főnökétől. Ver más de Sorozatok a TV2.


Magyar és külföldi online TV adások, televízió csatornák és műsorok Élő közvetítése az Internetnen, valamint sportesemények, foci vb, kézilabda és a kiemelkedő sportok online nézése otthonról és külföldről, azaz a határontúlról is ingyenesen. A FÉRJEM VÉDELMÉBEN A hegyi doktor újra rendel Alex felügyelő Anya AZ INDÍTÉK Család csak egy van CSALÁDI TITKOK CSAPDÁBA CSALVA Kórházi történetek MAGÁNNYOMOZÓK MICK KELL A GYEREKNEK! Tények, tények2 belföl külföl politika, krimi, teljes adások, összes videó, időjárás, műsorvezető, Marsi Anikó, Gönczi Gábor, friss, közélet. Sule a rendőrségen vannak, ahová Zeynepet is behívják. Viridiána meglátogatja Ana Luciát.


Tv2 hu anya

Minden részletre szüksége van, hogy segíteni tudjon Soledadnak. Ramiro börtönnel fenyegeti Edmundót, ezért a férfinek csak egyetlen választása maradt. A magánnyomozó tovább zsarolja Marianat. Blanca közben rájön, hogy Mariana aláríratott egy papírt Fernando úrral anélkül, hogy elolvasta volna az öreg. Vezi mai multe de la Sorozatok a TV2.


Emisiune sau serial TV. Santiago elárulja Ana Luciának, hogy mindenki hazudik körülötte. Ernestina és Rodrigo évtizedek után rendezik kapcsolatukat és lezárják a múltat, azonban egy újabb titokra is fény derül. Katus Attila: ˝Ettől nem leszel rosszabb anya , ettől az eredmény lesz rosszabb˝ Adásból kimaradt: Katus Attila szerint sok múlik Lipők Ada teljesítményén, a nőből ugyanis gyakrabban jön elő az anyatigris, sajnos a csapat eredményeinek rovására.


Fatmagül és Kerim szeretne elrejtőzni a riporterek elől, így elmennek pár napra Fahrettin hétvégi házába. A Yasaran család közben tart tőle, hogy Yadigar beszélni akar majd arról, hogy mit tett Selim és Erdogan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések