2015. szeptember 7., hétfő

Boldog születésnapot gif gyerekeknek

Boldog Születésnapot L. Discover and Share the best GIFs on Tenor. Megosztható képek, animált GIFek, videók, képeslapok. A Jó Isten Áldjon amerre mész! Kísérjen utadon ezernyi fény! Mindenben a jót, s a szépet keres S ki megérdemli, nagyon szeresd!


Gondolj ránk is, a barátaidra, akik itt vannak neked. Mosolyod aranyozza be a világot, Még sok boldog születésnapot kívánok! Születésünk pillanatában egy nevet is kapunk, Beleszólni nem tudunk, csak arra hallgatunk.


Azt kívánjuk, a világra táruljon ki ablakod. Egyébként is ( de ma főleg ) szívünk csak Érted dobog. Legyél mindig nagyon vidám, sugározzon mosolyod. De ne csak ma legyél boldog , legyen csodás holnapod.


Boldog születésnapot gif gyerekeknek

Thank You so very much Am ba, I have put this on by myself. Here is where ill post happy birthday gifs that i thought were eaither cute or cool or neat. Apró fények, régi álmok. Szülinapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 3napon.


A születésnap mindig fontos ünnep egy ember életében, még akkor is, ha igyekszik eltitkolni, hány éves is valójában. Az ünneplés különböző lehet, van aki a féktelen bulizást szereti inkább, és a nagy tömeget, van aki viszolyog tőlük, és inkább egy szolid tévé-torta-ajándék-tévé kombóval szeret inkább túl lenni rajta. E napon minden érted van!


Ma neked nő a virág, mely ontja csodás illatát, s neked érik a gyümölcs, mi beszívja a hajnal harmatát. Ha jő az este s megjelennek a csillagok, hidd el, ma neked ragyognak és az égre azt írják BOLDOG. Munkaügyben kerestelek. Azt írtuk, hogy az interneten nem osztanak ezüstérmet, de ez nem teljesen igaz, mert egy ügyes másnapozásnak is erős hangulata tud lenni.


Egy oldal sok születésnapi megoldással! Fedezd fel bartagicus SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTŐK nevű tábláját a Pinteresten. Zátonyra futott egy luxus hajó Olaszországban Jan.


Boldog születésnapot gif gyerekeknek

Szép png- gif képek,versek) Érzelem,szerelem minden formában. Gyászversek és vallásos témák feldolgozása több variációban. Dunában úszik egy nagy harcsa , a jó Isten a szülinapost sokáig megtartsa ! Mikor kigyúlnak a fények , pajkos tündérek zenélnek.


Lehet, hogy nem én vagyok a legzseniálisabb baráto lehet, hogy nem én vagyok a legszebb, de legalább gondolok rád! Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hektó mákot, Minden nap csak 1-szemet, addig élj, míg meg nem eszed. Ne búsulj, csak legyél boldog Sokan szeretnek most téged. Jövőre, majd még egy évet Öregedni SZÉP LESZ.


Torták, rózsák, égő gyertyák , s néhány szívből jövő kívánság - Ha elmúltál már ennyi meg ennyi,nem kell azt úgy a szívedre venni. Sms Porta oldalán szülinapi sms-ek, születésnapi sms-ek, születésnapi köszöntő sms-ek és születésnapi üdvözlő sms-ek, idézetek, szösszenetek, versek válogatott gyűjteménye található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések