2015. szeptember 18., péntek

Börzsöny kulcsosház

Börzsöny Vissza a tájakhoz. Pénzásási Erdei Turistaház. Megbízható vélemények, szállástippek azoktól, akik már próbálták. Kulcsosház , turistaház, erdei szállás, túristaház, erdei vendégház, olcsó szállás, vendégház gyűjtemény. A házban fõt befogadó közösségi helyiség használható.


Igény szerint vállaljuk vezetett erdei túrák, erdei iskolák, vadmegfigyelés megszervezését. Szerkesztői szállásajánlatok. Válogatás a kulcsosházak legjavából. Ezeken a szálláshelyeken már én is jártam, és ajánlani tudom mindenkinek. A Toboz Kulcsosház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat.


Alapfelszereléséhez az ágyakon (általában emeletes) kívül vegyes tüzelésű kályhák, felszerelt konyha, közös helyiség (étkező), mosdó, latrina tartozik. A legeldugottabb házakat kivéve ma már villanyvilágítás is általános. A kulcsosház félig-meddig önellátó intézmény. Zeb-Erdei villa, kulcsosház , apartman kiadó szállás.


Börzsöny kulcsosház

A Pilis hegység legmagasabb pontján csendes helyen erdős övezetben kiadó 4mes igényes villa csoportoknak. Igazi „elvonulás” lehet fő számára, ahol lehetőség nyílik a természettel való közelség megélésére. Kóspallag, „Rablótanya” Kulcsosház részletes bemutató. Legmagasabb csúcsa a Csóványos -9m. Ezekre több rétegben harmadidőszaki üledékes kőzetek rakódtak a vulkanikus tevékenység előtt.


Legyen naprakész, értesüljön elsőként aktuális programjainkról, eseményeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre! A májusban vélhetően gondatlanságból leégett Vasedény kulcsosház újjáépítése jogi akadályokba ütközik, így az erdészet pihenő kialakítását tervezi a helyére. Még hívogatóbb lenne, ha (sok szomszédos ország hegyvidéki kunyhóihoz hasonlóan) padlásterében alkalmi menedékre lelhetnénk. A szállás kialakítása: szobában összesen fő részére tudunk biztosítani szállást.


Börzsöny kulcsosház

A Királyréttől km-re északra lévő kulcsosház egyedi fekvése és háborítatlansága miatt garantáltan biztosítja a zavartalan, aktív pihenést, ugyanakkor iskolás csoportoknak is kiváló lehetőség. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. Királyháza nevét Mátyás királyról kapta, akinek kedvelt vadászterülete volt ez a vidék.


Falusi jellegű szállás! A Horváth kulcsosház Diósjenőn a falu központjaban helyezkedik el, három apartmanból áll. Az Ágasvári Turistaház immár felújított szobáival várja a megpihenni vágyó vándorokat. Egy kis frissítő italra, egy laktató ebédre, vagy ha megszállni szeretne, térjen be hozzánk! Kulcsosházak, turistaházak, vendégházak, és táborozó helyek gyűjteménye.


Szállásadóknak ingyenes regisztrálás! Talán itt van a legnagyobb egybefüggő erdő és a legismertebb kirándulóhelyek (Királyrét, Nagyhideg-hegy, Csóványos, Drégely-vár). Ezen a lapon főleg a természetjárás és a turizmus szempontjából mutatom be a Dunakanyar északi oldalát, ezt a gyönyörű andezit ősvulkánt. Zebegény panorámás részén csendes hangulatos helyen, szépen berendezett ház.


A nappaliban fatüzelésű kandalló, színes cmes LCD tv. A kertben sütögetési lehetőség, bogrács és állvány van. Az Ön böngészője elavult és nem alkalmas a weboldal tökéletes megjelenítésére és funkcióinak használatára. Kérjük, frissítse böngészőjét.


Börzsöny kulcsosház

Egy hosszabb kikapcsolódás során érdemes kellemes cipőt húzni és térképpel a kézben nekivágni a környéknek, mert számos olyan élménnyel lehetünk gazdagabbak, melyeket csak egy vadregényes, az emberi kéz által kevésbé átalakított erdő tud adni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések