2015. szeptember 7., hétfő

Múzeumok éjszakája esztergom 2019

Múzeumok Éjszakája országos programsorozat országszerte. Június harmadik szombatján, immár 17. A reneszánsz idején négyhírű művészek fordultak meg a király és az érsek udvarában, most a 21. Köszönjük, hogy ennyien eljöttek, reméljük jól érezték magukat programjainkon. Helyi Forrás: infoesztergom.


Baláca ura, Cephalo ünnepséget rendez a birtok alapításának évfordulójára. Szombat este három rendkívül érdekes előadást hallhatott az, aki betért hozzánk Gyulán. Héjja Julianna Erika feudális kori válóperes iratok alapján mutatott be különös házasságokat (kiderült, hogy nem volt ritka a bigámia sem). A Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ 11.


Megyénkben számos településének múzeumai csatlakoztak az eseményhez. Részletes programok a muzej. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy KOVÁTS ZSÓFIA a Megyei Tanács, majd a Magyar Államkincstár volt dolgozója éves korában elhunyt. Palotai úti Hosszú temetőben.


Múzeumok éjszakája esztergom 2019

Mint minden évben most is kedvezményesen válthatunk jegyeket az intézményekbe, ahol szinte minden esetben tematikus rendezvényekkel, kivételes látnivalókkal és előadókkal készülnek az estére. Szent Iván éjjelének varázsához. Idén immár tíz éve lesz, hogy egy júniusi éjszakán hajnalig tartanak nyitva a múzeumok és fogadják a kultúrára és szórakozásra egyaránt éhes közönséget. Addig vagy boldog, míg van aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed s, hogy milyen fontos is volt Neke csak akkor érzed ha már nincs többé veled MEGEMLÉKEZÉS Mély fájdalommal emlékezünk drága szerettünk Bíró Gáborné szül. Szlancsik Ilona halálának 4. Az esztergomi és párkányi közgyűjtemények és közművelődési intézmények, galériák június 24-én összesen helyszínen várják majd a közönséget, az országos tematikához kapcsolódó gazdag programkínálattal, a legtöbb helyszínen délután öttől éjfélig.


A programban vannak állandó résztvevők, de alkalmi helyszíne is van az eseménynek. RÓZSAKERT ÉTTEREM, HANGULATOS KÁVÉZÓ Miután megismerkedtek a Múzeummal, kérjük térjenek be a Rózsakert Étterembe, vagy a Dzsámi Kávézóba is! A feltárt középkori út mentén, amelyen a város lakói hajdanán a Dunához jutottak ki, hangulatos asztalok várják a pihenni, felfrissülni, beszélgetni vágyókat. Malombástya belső udvarából a remek kilátást a. A városban ebben az időpontban a volt Vármegyeháza épületében a Munkácsy kiállítás június 22-én 03.


Múzeumok éjszakája esztergom 2019

Esztergomi Főszékesegyházi Könyvtár. Az esztergomi múzeumokkal közösen tartandó programok helyszíneit állandó járatú kisvonat köti össze. Idén a jeles nap június 22-e, szombat lesz. A Herman Ottó Múzeumban például egészen hajnalig várják a közönséget.


MÁV Szombathelyi Területei Igazgatóság épületében a szervezett program részeként az érdeklődők bepillantást nyerhettek a forgalmi. Minden előzetes jóslatra rácáfolt az elmúlt hétvége: valószínűleg senki sem maradt otthon szombat este, inkább részt vett a régió valamelyik kulturális rendezvényén. A hattyú és a griff násza” című műsorra, ahol egy középkori főnemesi esküvő elevenedik meg. A Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma meghívja Önöket.


A kutatók olyan hétköznapi emberek, akiknek különleges munkájuk van! Az idei évben megrendezésre kerülő esemény immáron a 15. A múzeumok éjszakája rendezvénysorozatába idén a második alkalommal kapcsolódott be a szabadbattyáni Kula-torony lelkes csapata.


Váczi-Tóth Bernadett főszervező és önkéntesei minden korosztály számára tartogattak izgalmas, interaktív programokat. A fehérvári Szabad Színház. A múzeumok útvonalán közlekedő kisvonat Párkányt is érinti és a Mária Valéria hídon át könnyen el lehet jutni bármely esztergomi helyszínre.


Miskolcon június 22-én a Dr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések