2015. szeptember 16., szerda

Aszcendens ura

A z aszcendens ura (az aszcendens jegyének uralkodó bolygója) jelképezi a cselekvő szülöttet. Szokták a születés urának, a szülöttet uraló “csillagnak” is hívni ezt a bolygót, de szerintem képletesebb, ha úgy tekintesz az aszcendens urára, mintha az Te magad lennél a képletben. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Az előző példát folytatva: itt a lagna a Skorpió jegyében van, ennek ura a Mars, ő lesz a Lagnésa. Elhelyezkedése a horoszkópban, erőssége vagy gyengesége, az őt ért hatások mind-mind nagyon érzékenyen fognak jelezni mindennapi életünkben. A születési képletemben a Szaturnusz a VII.


Ez egy uralmi méltóságú bolygó, amitől nem csupán hangsúlyt kap, de mivel a képletem legerősebben álló planétája is – ami ráadásul elég sok más bolygót is ural – ezért kiemelt jelentőségű a radixban is, és ezzel párhuzamosan a tranzitjai is. A direkciós aszcendens és a születési Uránusz között pedig trigon jön létre. Továbbá “gyárilag” a VII: ház ura , tehát a külvilággal is. Ebben a felfogásban az aszcendensünk tudattalanunkban rejtőző megoldandó életfeladatot jelez. Aszcendens és az aszcendens ura a jegyekben és a házakban.


Aszcendens ura

Az aszcendens ura az, aki ezt a problémát intézi és a vállára veszi. Itt a problémával kell foglalkozni. Regisztrációhoz kattints ide. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket. A honlapon olvasható asztrológiai elemzések, előrejelzések tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében.


Jupiter, az aszcendens ura Vénusz. A kérdezőnk egy Vénusz és a Hold. Ennek a planétának a jegy és házhelyzete, valamint a kapcsolódásai kiemelt jelentőséggel bírnak a szülött képletében.


Mivel Szaturnusz a Bak jegy Ura , és a Vízöntő másodlagos meghatározója, így, mivel ezek a jegyek sorra követik egymást, a következő évek 1-os fordulatot hoznak. Jelentkezz be ingyenes fiókodba és láthatod ezen az oldalon az aktuális napi bolygóórákat tartózkodási helyedre kiszámítva. Ha még nincs ingyenes fiókod nálunk, kattints ide a regisztráció előnyeinek leírásához. Remek helyzetmegfigyelő képességgel, gyors tettrekészséggel érzelmei szinte rugóra járnak.


Igazi ereje az abszolút bizonyosságban rejlik, hogy igaza van. A szülöttnek nehézségei támadnak a külső világ tekintélyi rendszerével, mert van valami belül, ami meghatározza, mit tehet az ember, és mit nem. Minden alkalommal, amikor az egyén magát megkísérli bevetni, önmagának áll öntudatlanul az útjába.


Aszcendens ura

Check URA SPACE map to find out whether your property is within the AGU area. These printouts can be signed and submitted to URA in support of your electronic application. Lehetne hónapokra vagy akár hetekre osztani bármit is, mégis, teljesen felesleges. A lényeg ugyanaz marad. Novemberéig megoldást talál szinte minden.


Nem lesz egyszerű, néha reménytelen, de az Uránusz, kemény feszültségek által, de elénk pakolja a. A Hold kiemelt szerepe folytán az indiai rendszerben nem egy, hanem aszcendens szolgálja az elemzést: a nyugati elvnek megfelelő főaszcendens (Lagna), az érzelmi aszcendensnek számító Hold (Csandra lagna), és az aszcendens jegyének ura (Lagnésa). A több aszcendens lehetővé teszi, hogy bármilyen problémára több szempontból. A személyiségben lakó Archetípus- Mars- 7. Vénusz Peter Orban könyve alapján összeállította Tóthné Bocsi Szilvia Az archetípusok létfontosságúak ahhoz, hogy. Aki én valójában vagyok, a létem kemény magja, élettémám hordozója.


Károly Uránusza Diana VII. Fanni Vénusza (nála ez az 5.ház ura ) Faludy VII. Fanni Asc-én a Neptún a különleges érzékenységre is utal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések