2015. szeptember 23., szerda

Nyomtatható könyvjelző sablon

Sablon letöltés ide kattintva érhető el. Antik könyvjelző Itt is több, egyszerűen előállítható, ingyenesen kinyomtatható, antik kinézetű könyvjelző található, melyhez több minden kell, de az alap felszereltség csak egy tintasugaras nyomtató, illetve egy olló (többek között egy lamináló is jól jöhet hozzá). Az iskola elkezdődött, így biztos nektek is jól fog jönni 1-könyvjelző , melyet a gyerkőc boldogan fog a könyvei között forgatni. Most könyvjelzőt osztok meg vele amelyhez sablon is tartozik. Madár könyvjelző letölthető sablonnal Megszülettek az új könyvjelzők, ezúttal madarasak.


Négy darab készült, remélem akad közte, ami megtetszik. Közeledik a pedagógusnap, de még nem tudo mivel lephetnétek meg a gyerek osztályfőnökét, kedvenc tanítóját? Last minute ajándéktippünkhöz nem kell más, csak egy nyomtató és egy olló! Ezek a kedves, Valentin napi (romantikus) üzenetekkel ellátott könyvjelzők tetszés szerint színezhetőek, ráadásul ingyenesen le is töltheted őket, ami szintén remek dolog! Ez a nyomtatható önéletrajz sablon arra hivatott, hogy hatékonyan jelenítse meg a szövegírói készségeket.


Kreatív Ötlettár bejegyzései nyomtatható _ sablon témában. Saját kezűleg megvalósítható ötletek, tippek, trükkök, technikák a világ minden tájáról. Hogy le se tegye a könyvet a gyerkőc. Olyan sok ilyen mintába futok bele, egyik szebb, mint a másik. Itt lehetne őrizgetni-gyűjtögetni őket – és persze használni is utána.


Nyomtatható könyvjelző sablon

A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani. Köszönjük, hogy letöltötte sablonunkat!


A minta ingyenesen letölthető, felhasználható. További sablonokat honlapunkon talál. A sablon a nyomtassotthon. Macaulay Minden jog fenntartva ” Könyvmoly helyett könyvbagoly!


Nyomtatható könyvjelző sablon

Az olvasással tudást halmozunk fel az agyunkban, de. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, amikor visszatérnek webhelyünkre, és segítünk csapatunknak megérteni, hogy a webhely legszélesebb és leghasznosabb része mely része. A mézeskalács házikó receptemet itt találod.


Az általam használt mézeskalács házikó sablon. Bekevertem a mézeskalács házikó tésztáját, míg az a hűtőben pihent, elkészítettem a sablont. A blogra több, mint 1nyomtatható segédeszközt, munkafüzetet, jegyzetlapot és kiegészítőt készítettem az évek során.


Itt találod a részletes listát az eddigi munkáimról, tematikusan csoportosítva. Kifestők több mint 1témában! Ha szeretsz kifestőkkel játszani!


Autós kifestő, lányos kifestő, fiús kifestő! Nyomtatható kifestők és online játékok. Imádok olvasni, s ilyenkor a tél közepén van rá a legtöbb időm, ahogy az egyiket leteszem, kapom is fel a soron következőt. Könyvjelzőnek pedig a behajtott saroktól kezdve a buszjegyig sok mindent használok. Kétféleképpen is használhatod ezt a dobozkát, akár a felső füleket nyitva hagyva tojástartóként, vagy akár zárva, a húsvéti locsolóknak csokit, egyéb apróságokat rejthetsz bele.


Zordongó és Pillepanna varázslatos világába csöppenhetsz, ha belelapozol ebbe a könyvbe. Ismét egy ötperces sablon ! Keresd a könyvesboltokban :-). Legyen madárijesztő is? A bagoly is egyszerű formákból készül: kör, elipszis, csepp, háromszög és boltív – nagycsoportosok szépen körberajzolják már a sablont, és ollóval is körbe tudják nyírni. Poszterek, képeslapok nagyoknak, színezők, kitölthető könyvecskék, tátika, könyvjelző , ajándékkísérők kicsiknek.


Nagyon szép és kedves nyomtatható kedvességeket gyűjtöttem össze anyák napjára, melyeket adhatjuk egy virág és egy puszi mellé, vagy díszíthetjük velük az ajándékunkat. Ingyenesen elérhető, azonnal nyomtatható iskolakezdő csomagot állított össze Lippai Janka, a Papírműhely mindenese. A lányos, fiús színekben egyaránt elérhető nyomtathatókon Szorgos Kishangya látható különféle módon – őt Janka álmodta, majd rajzolta meg, s már korábbi nyomtatható csomagjain is feltűnt. Majd fali tablót készítenénk belőle, amiről bármikor újra elővehetőek a képek és eljátszható a dal. Ehhez szeretném segítségként kérni a dalban szereplő zöldségek és gyümölcsök nyomtatható , színezhető képeit.


Készségfejlesztő játékok Borika. Válaszukat előre is köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések