2015. október 2., péntek

Autó helyszini javítás

Biztosítás és kárügyintézés valamint kárrendezés gyorsan és korrekten. Teljes körű, márkafüggetlen autó vizsgáztatás és karosszériajavítás. Csak minőségi autóüveggel és alapanyagokkal dolgozunk olcsón! Karambolos gépkocsi javítás esetén felelősségi, illetve casco biztosításkor, amennyiben a jogalap teljesen tisztázott és rendezett, a gépjárművet a tulajdonos részére teljes körű meghatalmazás megadásával, fizetés nélkül átadjuk a tulajdonos részére.


Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a magas szintű szervizszolgáltatás és az alkatrészellátás biztosítására. Szerelőink folyamatos képzése és a magas szintű technikai felkészültség miatt az általunk végzett szervizmunkákra garanciát nyújtunk Ügyfeleink részére. Az autófényezés hőkamrában történik, mely az eljárás előtt az autót teljes terjedelmében úgynevezett maszkolással látják el. Ez azért szükséges, hogy csak a valóban fényezni kívánt felületeket érje a festék és az autó más amúgy hibátlan részei esztétikailag ne sérüljenek.


Szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a műanyag javítás területén. A leggyakoribb műanyag elemmel kapcsolatos megkeresés a lökhárítójavítás. Az autók első és hátsó lökhárítója nagyon gyakran sérül az autó napi használata során.


Autó helyszini javítás

Autókárpitozás, autókárpit javítás árak Ha komolyabb átalakítást tervez autóján, esetleg még nem biztos a dolgában, forduljon hozzánk bizalommal. Kis műhelyként indultunk, alkalmazottal, de célom mindig is ugyanaz maradt: a vevők elégedettségének elérése. Autókulcs, autózár javítása, autókulcs másolása, autó bicskakulcsok készítése, autó távirányítók javítása, lakáskulcsok és egyéb kulcsok másolása, kések, ollók, kerti szerszámok élezése rövid határidővel. Autóklíma javítás gyorsan, rendkívül kedvező áron. A szélvédő javítás árát nem a nagysága határozza meg, (hogy milyen pici vagy milyen nagy), mivel pl ha egy kőfelverődés akkora lenne mint egy ebola vírus, akkor ha nem is látjuk majd ingyen lenne a javítás ? Jégkár javítás - minőségi, gyors, teljes körű kiszolgálás, kedvező áron!


A jégverés során keletkezett horpadásoknak a fényezés mechanikus károsodása nélküli eltávolítását, a javítási technológia folyamatos fejlődésének eredménye képpen, egyre szélesebb körben alkalmazzák. Klímakompresszor javítás. Mobil szélvédő szerviz Ha szélvédője javításra szorul, hívjon minket és felkeressük Önt az Önnek legjobban megfelelő időpontban, Pest megye területén bárhol. A zárcsere, zárjavítás, ajtónyitás és hevederzár szerelés terén szerzett tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy az Ön értékeit, szeretteit biztonságba tudja. Duplafülkés autómentőinkkel pedig az autó utasait is biztonságos helyre fuvarozhatjuk.


Autó helyszini javítás

Ha meleg van, és bekapcsoljuk a klímát, akkor döbbenünk rá, hogy nem működik. Helyszíni javítás , szervizelés, segélyszolgálat, félretankolás. Ilyenkor autóklíma szerelőt keresünk. Nézze meg weboldalunkat, és Ön is megtalálja a klíma javítás , klíma szerelés, vagy klímatöltés kategóriájában a megfelelő klímaszerelőt. A fényezés nélküli horpadás javítás vagy az ún.


Ennek az eljárásnak segítségével a kisebb-nagyobb horpadások, ajtórányitások, jégeső okozta egyéb horpadások javíthatók. Asztali számítógép és laptop javítás , Wi-Fi hálózat beállítása otthonában, irodájában! Autószerviz 0-- Non-Stop Autómentés és Szerviz.


Autó helyszini javítás

Több száz felújított generátor saját készletről, azonnal. Bejelentkezés akár telefonon is! Javítás előtt megállapítjuk a konkrét hibát és árajánlatot adunk a javítás összegére A gépjármű javítása után, átadása előtt, minőség ellenőrzés történik.


Rugalmas nyitvatartás, - megbeszélés alapján - a gépjárművek átadására, átvételére. Járműkulcsok készítése gyári kulcskó valamint a járműzár alapján. Indításgátlóval ellátott kulcsok feltanítása helyszínen a jármű elektronikája alapján.


Szerviz, javítás , szerelés szakműhelyünkben. Autókárpitozás, autóülés javítás , autó tetőkárpit javítás kiváló minőségben. Autó kárpitozása, tetőkárpit, autóülés szivacs felújítás kapcsán forduljon hozzánk bizalommal! Budapesten ingyenes kiszállás, szaktanácsadás.


Mivel munkáink mindegyike egyedi, így pontos árat sajnos nem tudunk közölni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések