2015. október 7., szerda

Eladó lakás hódmezővásárhely kertváros

Hódmezővásárhely ) lakás hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


A szobákat parketta fedi, a többi helyiség járólappal fedett. A nyílászárókat műanyagra cserélték. Kertváros városrészen m² alapterületű téglalakás eladó. Bevásárlási lehetőségek közvetlen közelben, ipari park szintén könnyen elérhető távolságban. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Saját kerttel rendelkező ház 2. A lakás szobával rendelkezik. Válogasson az ingatlanok közül, mentse el a keresést vagy használja értesítő szolgáltatásunkat. Az épület kivülről hőszigetelt, így rezsije igen alacsony, alig szükséges fűteni télen, nyaranta a kánikula nem melegíti fel. A ház a 60-as években épült. A tető, a villanyvezetékek, a vízvezetékek is ki lettek cserélve.


Eladó lakás hódmezővásárhely kertváros

A társasház tégla építésű, lakásos, 5. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó hódmezővásárhelyi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. A Rudnay Gyula utcában, 68nm-es tégla lakás eladó ! A felhasznált anyagok minősége és színvilága, abszolút tükrözi a tulajdonos jó ízlését. Az ingatlan, teljes körű felújításon és korszerűsítésen esett át.


A részben felújított otthon nagyobb szobájából léphetünk az erkélyre, ahová árnyékoló redőnyöket szereltek a nyári meleg enyhítésére,így megakadályozva a járókelők belátását. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. Nagyon jó elrendezésű, kicsi ráfordítással (igény esetén) rövid időn belül birtokba vehető. Illyés Gyula utcában jó állapotú tégla lakás eladó. A gázkonvektoros, földszinti lakás alapterülete m2.


A szobák külön nyílnak, a konyha mellett kamra könnyíti meg a háziasszony dolgát. A nappaliból nyíló teraszt fák árnyai védik a perzselő melegtől. Igazán fantáziadúsan berendezhető, csendes, kellemes klímájú, félig tetőtérbe nyúló otthon.


A magasnak tűnő ár ne tévesszen meg senkit, hiszen a lakás kivülről hőszigetelt, ablakai és bejárati ajtaja újak, korszerűek. Pécs, Baranya megye, Dél-Dunántúl Eladásra kínálok Pécsett a Nevelési központ szomszédságában egy 52-m2-es 4-ik emeleti erkélyes panellakást. Emeleti, szobás, loggiás, m2-es egyedi fűtésű téglalakás eladó. Rendszerünk segítségével szakértőink nem.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Keresse meg nálunk leendő otthonát, eladó -kiadó lakások jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Kőbánya, Újhegyi lakótelep, Kőbánya Ó-hegy, Új-hegy és a Rózsaliget lakópark és környékén. Valaha a belső épületben vállalkozás működött, mára üresen áll.


A szobák nagysága més m2. Eladó lakás és eladó ingatlan a 2. Felújított teljes villany hálózat, víz és csatorna, egyedi gázkémény, érintésvédelem. Hőszigetelt műanyag ablakok naphálóval, szúnyoghálóval felszerelve. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség hideg burkolóval ellátott. Teljes körűen felújított és modernizált, tágas belterekkel rendelkező, légkondicionált lakás várja új tulajdonosát!


Eladó lakás hódmezővásárhely kertváros

A falak színválasztása, burkolatok és az ide választott bútorok, melyek a vételárban benne vannak a nyugalom szigetévé varázsolták ezt az otthont. Azonnal költözhető, és a bútorzat is a vételár része. A környéken minden megtalálható két perc sétával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések