2015. október 2., péntek

Messenger utoljára elérhető

Van arra mó hogy a facebook messenger ne írja ki, hogy mennyi ideje voltam utoljára elérhető ? Egyszerűen úgy gondolom értelmüket vesztették már ezek a chat funkciók, hogy rejtve legyek fent, vagy csak bizonyos embereknek ne látszódjak. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Az „ Elérhető ” állapot bekapcsolásával jelezhete hogy elérhető vagy, illetve hogy mikor voltál legutóbb elérhető. Messenger mikor voltal utoljara elerheto?


Messenger utoljára elérhető

Weben a chat ki van kapcsolva, semmilyen más készülékről nem használom az fb-t, mégis. Az utoljára aktív és az elérhető állapot jelentése. Válogathatsz is a témák között, hogy megtalál amit keresel. A felhasználók néhány apró trükkel többet is kihozhatnak az alkalmazásból, mint gondolnák, ezeket mutatjuk most be.


Olyan problémám lenne, hogy pár hónapja a szolgáltató ( digi ) hálózat bővítést csinált a környéken így nálunk is. Mivel az önálló platformmá váló. Az én (ugyanolyan) messengerem kiírja, mikor rámegyek a nevére, hogy aktív most, vagy hogy az volt pár perce, ennek ellenére az illető azt mondja, nem is használta a telefont abban az. Ez végpontig terjedő titkosítást jelent: az üzenetekbe nem tud belenézni sem a cég, sem a hatóságok, azt az eszközön tárolt kulcs nélkül nem lehet visszafejteni. Ez abban az esetben hasznos, ha szeretnénk, hogy a csevegőpartnereink lássák, mikor voltunk utoljára aktívak a Viberen.


Ezt az információt a csevegőablakok felső sávjában láthatjuk, ezek a Viber megtekintve, illetve Viber elérhető állapotok. Természetesen ezt az információt el is rejthetjük a partnereink elöl. You must to continue. Miért nem látszik a messengeren hogy mikor volt utoljára elérhető ? Miért lehet ez,mert amikor pl 2-perce volt elérhető azt még jelzi, de ha hosszabb ideig akkor már nem?


Egy hete figyelem, hogy 2-embernél nem mutatja, hogy mikor is volt elérhető utoljára , se a messengeren se a gépen a facebookon. A Next Produkció célja az, hogy elérhető áron, főként a fiatal közönség számára élvezetes színházi é. Több ember elmondása szerint nálam szinte mindig az látszik, hogy elérhető vagyok. Hajnali kettőkor is, amikor már órák óta alszom. A szupervicces újításnak nagyon örültünk, viszont a mostani fejlesztésnek már kevésbé. Persze, ha valaki aktív, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy éppen mással cseveg, csak azt, hogy megnyitotta az alkalmazást.


Míg azt kikapcsolhatjuk, hogy online-nak lássanak minket, a látta részt nem, így ehhez kell egy okosabb plugin. Most már mással kapcs is megfigyeltem, hogy mikor ir, akkor sose aktív, hanem utoljára elérhető perce, de van, aki meg aktív, miközben ír. Tapasztalataink szerint ilyen információ például az, hogy kiknek az adatlapját néztük meg, vagy az ebben a cikkben részletezett utoljára elérhető státusz. A státuszt a Direct részben találjuk, vagyis azok számára lesz látható, akikkel korábban már chateltünk az alkalmazásban.


Két hónapig ingyen ki lehet próbálni, és utána sem drága megfizetni a teljes láthatatanságot. Mutatja, hogy mikor voltunk fent utoljára a chaten, az üzeneteken pedig látszik, hogy megnéztük. Watch the latest videos from Nessaj. Windows Team (Surface Hub), HoloLens rendszerre.


A legtöbb termék most utoljára elérhető még napig, aki lemara annak béka. Nem számít az asztali vagy mobiltelefonról, az Archivált vagy nem, az iOS eszközről vagy az Androidról, a törölt üzeneteit megtalálhatja a facebookon, az itt bemutatott útmutatók követésével. Az üzenetküldési funkción kívül szinte nincs bennük egyező tulajdonság. Két különféle finanszírozási forma, két teljesen más technológiai megközelítés, kétféle fejlesztési attitűd.


Amikor otthagyom a gépet fél órára, gyakran újrakezdte számolni. Mutatja, hogy percen belül elérhető a felhasználó, de amikor ráírok, onnantól kezdi el számolni, hogy mettől nem volt elérhető a felhasználó. Szóval fél óra múlva nem azt mutatta, hogy perce voltam fent utoljára , hanem perce.


Utoljára elérhető : perce. Csak villog a kék vonal. Bele sem kezdek inkább. De te már nem mered leírni.


Akárhányszor a beszélgetésünket nézem, az utolsó otthagyott piros szív égeti a szemem. Ez viszont még nem jelenti az adataink törlését, csupán azt, hogy ideiglenesen nem lesz elérhető az idővonalunk, és az általunk postolt események és képek sem látszanak mások idővonalán. Chat tab lets you quickly access all your messages. People tab helps you find friends, both new and old.


Messenger utoljára elérhető

A fast and data-efficient messaging app to reach the people in your life. Az iOS sajnos több hibát is hozott, és egy súlyosat Apple még nem javított ki, ami miatt időnként nincs szolgáltatás – de átmeneti megoldás azért van rá. It loads fast, runs efficiently and uses less mobile data.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések