2015. október 1., csütörtök

Ly j szavak gyakorlása feladatlap 2 osztály online

Majd egy papírlapot osszuk három hasábra. A szétszortírozott szavakat vizsgáljuk meg újra, hogy jó csoportban vannak-e és ha igen, akkor írjuk be az oszlopokba. GYAKORLÓ FELADATOK A MONDATFAJTÁKHOZ 2. OSZTÁLY - tanitoikincseim. Felhasználónév, vagy Email cím.


Register Forgot Password ? Magyar nyelv- és irodalom feladatok 2. Gyányi Ibolya Bontsd szavakra a mondatot! Misisósperecetéskiflitvettaboltból. Misi sós perecet és kiflit vett a boltból. Huszonöt j - ly -os szót gyűjtöttünk össze legújabb kvízünkhöz. J -s és Ly -os szavak gyakorló oktatóprogram segítségével!


Mi 2gyakorló feladatot kínálunk Neked és gyermekednek a jobb jegyekért! A bejegyzésben egy érdekességet járunk körbe. Ha a felvetődött kérdést helyesen megválaszolo plusz szorgalmi pontokat szerezhetsz! Amit mások mondanak These anchor charts are a perfect tool to teach students how to use figurative language in their writing.


Each poster can be printed in a variety of sizes and styles to meet your instructional needs! Nyelvtani ismeretek a hangok és betűk, szavak és szóelemek, szókapcsolatok, mondatok témakörökben második osztályosok számára. Helyesírási teszt: ly vagy j ? Találd ki, hogy a szavakat ly -nal, j -vel írjuk-e. Vagy esetleg egyikkel sem. Válaszolj egyszerű kérdésre ebben a témában!


A szófajok összefoglalásához kérlek nézzétek meg ezt a kis videót! Oldjátok meg a feladatokat is! Ez az oldal összegyűjt több oldalról feladványokat, fejtörőket, amiket a gyerekek örömmel oldanak meg. Helytelen megoldás esetén nincs pontlevonás. A gyakorlófeladatok a kombinációs pontszámba nem tartoznak bele.


Olvasd el a mondatokat! Az erdei fákon a légtornászok ügyességével ugrándozik a mókus. Bundája és nagy lompos farka általában vörös, de akad szürke színű is. Keress a naptárban olyan tulajdonneveket, amelyekben j vagy ly betű szerepel!


A mondatokban tulajdonnevek bújtak el. A tűzhely vasán dorombol a cica. József Attila szavainak szellemében: „. A keresés eredménye - 3találat - nyelvtan, 2. J , ly gyakorlása : 3szó, Így a program kb.


Ezen kívül saját szókészlettel is lehet használni a programot akkor, ha egy. Tollbamondás Ha a János-hegyről letekintünk, Pest, Buda és Óbuda egy városnak látszik, melyet a Duna szel ketté. V ELEJI ÍRÁS FELADATLAP 3. A j – ly hangok jelölése. Meg kell tanulni, hogy melyiket mikor használjuk.


Gyűjts olyan szavakat, amelyek a hely szóval kezdődnek! Fedezd fel leipczigizabella nyelvtan 3. További ötletek a következővel kapcsolatban: Nyelvtan, Negyedik osztály és Szövegértés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések