2015. október 6., kedd

Forró viaszos autómosás

Forró viaszos autómosás

A gőzös autómosás legnagyobb előnye a csekély vízfelhasználás. Egyébként ha viaszt használsz, több ideig marad tiszta az autó. Főleg ezekben a koszos téli időkben! Múltkor lemostam egy héten kétszer, elsőnél km után koszos lett, viaszos mosásnál így tél ellenére is nagyon szép tiszta maradt kb napig.


Forró viaszos autómosás

Pedig mentem kb km-t. Forró viaszos lakkfelület ápoló program után így menekülnek a vízcseppek az autódról, és az uv sugarak ellen is védelmet nyújt. Ha májusban nálunk mosol, egy versenypályás Ferrari vezetést is nyerhetsz!


Nagyobb szennyeződésnél nem érdemes megspórolni az aktív habos tisztítást, és a forró viaszos ápolás is visszaadja a karosszéria csillogását. Nem célszerű azonban rendszeresen gépi mosóba járni, mert a kefék idővel összekarcolják a fényezést és a sérült fényezés idővel lakkleváláshoz is vezethet, ami. Már 7-8forinttól elérhetők a legolcsóbb programok, de nagyobb szennyeződésnél nem érdemes megspórolni az aktív habos tisztítást, és a forró viaszos ápolás is visszaadja a karosszéria csillogását. Ha az ember körülnéz autóápoló fórumokon, vagy a hardcore alakok által vezetett -csatornákon, kiderül, aki komolyan gondolja a dolgot, eleve úgy kezdi, hogy egyetlen vödörrel a kocsi közelébe sem megy. Az autómosás okkult tudomány.


Autómosás : mit ér a legolcsóbb? Télen nagyüzem van a különféle autómosókban. A latyakos, sónedves utakról felverődő szutykot érdemes mihamarabb eltávolítani az autóról, de mennyibe kerül ez saját kézzel borotválva, benzinkúton vagy kézi mosóban?


Ft-ból minőségi autómosás ? Mi most is nyitva vagyunk! Gyere és próbálj ki minket! O CD “ FORRÓ , FESTA E SÃO JOÃO” é, antes de tudo, uma fotografia.


O melhor retrato do forró , no pós-gonzaga. A imagem de um grande acontecimento: a união dos alfaiates deste gênero, na costura da bela colcha de retalhos da cultura popular nordestina. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.


A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Watch the latest videos from Forró. Vem acompanhar com a gente AO VIVAÇO o showcase da dupla Gian e Giovani e deixe sua pergunta nos comentários! A tartalmasabb programok alvázmosással, forró viasszal és hasonló finomságokkal bőven ezer forint felett vannak. Meglepetés a Shell, ahol találtunk 670-ért is alapmosást, sőt a fullextrás mosást 6smart pontért is megvehetjük.


Forró viaszos autómosás

Az otthon illata a jó közérzet titka. Mindenki számára fontos, hogy otthonában kellemes illattal találkozzon, amikor egy fárasztó nap után hazatér. Ezt a mai -modern- ember elsősorban kemikáliák felhasználásával éri el, pedig a boltok polcain éppúgy fellelhetőek a különböző illóolajok, potpourrik is. A fényezés karcolódása miatt kevésbé ajánlottak a gépi mosók, de vannak előnyeik is: megszárítják a karosszériát, felárért pedig két fontos szolgáltatást is nyújtanak, a forró viaszos kezelést és az alvázmosást. A fényezésre ezáltal felviszel egy kis plusz védelmet, ami jól jöhet a két autómosás közötti időszakban.


Ha autómosóba hordod verdádat, mindenképpen kérj erősebb viaszos védelmet a program végén, hogy megnöveld a fényezés ellenállóságát. Van értelme a viaszos kezelésnek? Amint végeztünk az alapos tisztítással, fogjunk egy adag Karnaubaviaszt, és vigyük fel a felnik felületére. Töltőállomásunkon kézi autómosó szolgáltatás működik.


Több éves múlttal felvértezett kollégák varázsolják újjá autóját. Miután a gépet tiszta vízzel öblítették le, a felesleges nedvességet a kaparókészülékből összegyűjtik a felületről, majd a felületet puha, száraz ruhával dörzsölik. A mesterséges velúrból készült rongy kiválóan alkalmas a foltok eltávolítására.


Ezután kívánatos, hogy a gépet egy viaszos anyaggal lefedi. Józsa: Külső viaszos autómosás , gumiápolás és vegyszeres felnitisztítás 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések