2015. október 12., hétfő

Sürgősen eladó ház nagykanizsa

Nagykanizsa , Platán sor emeleti Nagykanizsán a Platán soron kínálok megvételre egy m2-es emeleti, egyedi fűtésű lakást. Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ház , lakás, telek, új és használt ingatlanok.


Sürgősen eladó ház nagykanizsa

Ingatlanirodák, tanácsadás. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Sürgősen eladó Győr, Marcalváros II-n, tulajdonostól egy m2-es üzlethelyiség. Akár iroda, akár üzlet , akár lottózó céljára használható. A bejárati ajtó műanyag, az üzlet riasztóval felszerelve.


A száraz adatok: - alsó szint 1nm rendhagyó belső térelosztással. Keszthely egyik legszebb részén, sürgősen , áron alul eladó egy különleges atmoszférájú, igényes kivitelezésű családi ház. A Balaton part 4méter mindössze, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is néhány száz méteren belül elérhetőek.


Sürgősen eladó ház nagykanizsa

Csurgó Alsok részén a szabadidőközpont közelében egy 1malapterületű, szintes, generációs családi ház ! Helyiségek: fedett terasz, nappali, konyha. A nappaliból egy nagy szoba, a konyhából szintén egy nagy szoba nyílik. Havonta több millióan választják az ingatlan. Bács-kiskun megye, Baja város, Mártonszálláson CSALÁDI HÁZ ELADÓ. Ezzel egy időben lecserélték a tetőt és a ház külső hőszigetelése is elkészült, a homlokzati nyílászárók hőszigeteltre történő cseréjével egy időben.


Eladó lakást keresel Budapesten? Nagykanizsa -Kiskanizsán eladó szobás, szintes, központi fűtéses családi ház m Ft-ért. A közel 9nm-es telken garázs, nyári konyha, gazdasági épület is van. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Sürgősen eladó ház nagykanizsa

Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Nagykanizsa -Miklósfán családi okok miatt sürgősen , áron alul eladó egy 1nm alapterületű kétszintes családi ház. Fűtése gázkonvektor és egy fa tüzelésű cserépkályha. A házban szoba található két fürdőszobás.


A ház alatt földpince helyezkedik el. Az udvaron nm-es melléképület valamint kocsibeálló van. Felújítás, vakolás kell. Bécsbe bejárás lehet vonattal! Többfunkciós családi ház eladó Rákosszentmihály csendes részén!


Megvételre kínálok egy svájci stílusú, etenol-elemekkel hangulatossá varázsolt, jó állapotú szintes családi házat. Szomszédok nagyszerűek, csendes hely. Budapesti eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. Gyálon ,közvetlen Budapest határán eladó egy 7nm telken lévő nm ház amelyre költeni kell dolgozni kell rajta sokat és sokat. Szigetelve van 5cm nikecellel.


Széles utcafront méter a telek sarkában van a ház így nagy terület szabad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések